Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Opel Zafira-e Life

Startet av Finnøy (Arne Johan Larsen), torsdag 24. september 2020, klokken 15:49

« forrige - neste »

Finnøy (Arne Johan Larsen)


RJK

Riktignok en dårlig konfigurator. Måtte reloade siden da jeg først valgte lengde, men så ville velge på alternativene for å se prisdifferaansene. Var umulig å komme ut av det uten å reloade. Dessuten synes jeg den er alt for dårlig med å klikke rundt i det som oppfattes som undermenyer fremfor å få hver "inndeling" med sine valg, før man klikker videre til neste inndeling. Dette kan gjøres langt bedre, og det gjøres allerede hos andre.


Når det er sagt, foreløpig fremstår den som den mest interessante a fir/femlingene,selv om det nok har mest med at jeg har mer tiltro til Opel/Vauxhall over de andre. Dog ingen spesielle forklaringer på dette, annet enn subjektiv mening. Må derfor sjekke alle mere ut for å se hva som tiltaler mest, og hvilken som er mulig å konfigurere riktigst ut i fra egne ønsker.


EQV stiller i en litt annen klasse, både prismessig og ellers med de valgene jeg har sett. Og så innbiller jeg meg at finish og komfort, samt støydemping er bedre på den.På den andre siden, så kommer vel dette til premium pris også.


Uansett, i de prisklasser man snakker om vil fort en TMX være innen prisrekkevidde, men det er to forskjellige typer biler som tilfredsstiller forskjellige behov.
Hyundai Kona Dark knight metallic med soltak - Kø# 2500, bil utlevert mars -19
Bosted Oslo

Daniel_0007

Virker som citroen er den billigste av de men har ikke sett så mye på standard utstyret tipper er ganske likt.
Tror ikke man skal tro at opel er noe bedre enn de andre, disse er ganske like samme med toyota sin som og blir bygd på samme fabrikk men tipper toyota sin blir dyrest siden alle tror toyota=kvalitet, er en grunn til at folk fortsatt sverger til gamle hiace fremfor proace.
Model 3 2019 LR Rwd

RJK


Kopiert fra eget innlegg på denne tråden:

https://elbilforum.no/index.php?topic=52912.0;topicseen


Lagt ut nå, er identiske startpriser på alle 3. Har ikke sammenlignet med prisen til Toyotaversjonen, men tror ikke den er veldig langt fra, heller.https://bil24.no/prisene-er-klare-for-de-store-helelektriske-trillingene/Lagt ut av ToWalkOrDrive på EQV-sidene:https://elbilforum.no/index.php?topic=48016.15Toyota sin versjon (Prisene er visstnok ikke klare):https://www.toyota.no/world-of-toyota/articles-news-events/2019/norge-proace.json
Hyundai Kona Dark knight metallic med soltak - Kø# 2500, bil utlevert mars -19
Bosted Oslo

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA