Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Model S / Sv: Bilen min på vinterføre.
« Nyeste innlegg av Hodetelefoner I dag kl. 22:13 »
Trådstarter er inne på noe med model S og nedoverbakke. Dette gjelder om sommeren også.  Litt nedoverbakke og sving, behøver ikke bremse hardt før du har problemer. Model 3 i trackmode er enda verre der. 
Skummel feil. 
Litt som å kjøre på grusvei. Kan oppleve under "perfekte forhold", at man ikke har bremser fordi abs jobber for mye.
Men sånt nytter ikke å si ifra om..
2
Ja Tesla vil vel aldri innrømme dette, må det til søksmål for å få fram sannheten og evt penger tilbake?
Kan isåfall bli dyrt for Tesla. Veldig dyrt. Det antas at 120.000 biler skal ettermontere FSD-computer. Hvis nå for eksempel 60% av disse er MCU1 biler som ikke kan ettermontere (penger tilbake), eller må få byttet til MCU2 for å klare det, snakkes det om hundrevis av millioner dollar. Regner med at de jobber på spreng for å få det til.

Nåja. Om 72.000 biler må få ettermontert MCU2 og den koster Tesla anslagsvis 13.000,- inn inkl. jobb er det snakk om ca. 100 mill. dollar. Penger, ja, men småpenger i forhold til dagens cashbeholdning.
4
e-Golf / Sv: Langtur med e-Golf. Asker - Billund
« Nyeste innlegg av mortensen I dag kl. 21:57 »
- spændende at se for en som påtænker at købe brugt e-Golf.
Dog er jeg overrasket over, hvor mange gange du blev nødt til at lade. Ofte kører I ikke mere end 100km ml. ladning... og rækkevidden burde vel være mindst 150km på motorvej, ikke?

Jeg er godt klar over, at 20% -> 80% er optimal ladning, men alligevel. Med to små børn ville sådan en lang tur være hård! Men igen, 95% af vores kørselsforbrug er ture op til ca. 150km t/r (15 mil total)
5
Model S / Sv: En liten dekk- og felgguide
« Nyeste innlegg av snappy I dag kl. 21:47 »
Har lest testen , nå viste det seg at de ikke produserer dekket i 245/45-19 allikevel - feil i nettbutikken hos Dekk1.
Det blir piggdekk utelukkende pga en lumsk bakke til hovedveien , har vært passasjer i Tesla sleden noen ganger for mye ,  ref tråd om Model S på vinterføre.  Synes bilen er kjempebra på vinterføre med piggfrie,  bortsett fra i situasjonen bakke+glatt vei+ behov for å kjøre sakte.
(ble ikke bedre av at naboen insisterte på å asfaltere bakken , tidligere kunne en stort sett legge seg litt i grøftekanten og treffe på noe grus)
6
Audi e-tron / Sv: Appen vil ikke oppdatere
« Nyeste innlegg av Amatøren I dag kl. 21:45 »
Når appen ikke virker, oppdaterer dere ofte status eller utfører mange endringer med app?


Denne er hentet fra Facebook:

Sitat fra: Audi e-tron Owners Norway
Hei! Nytt innlegg om appen. Var ikke spesielt interessert i å starte en ny tråd om akkurat dette, men jeg syns svaret jeg fikk fra Audi (under) er en så ufattelig dårlig løsning at jeg må. Det vil i praksis si at om en lader bilen om natten så har appen selv sørget for å makse ut "kontaktgrensen" med bilen, og derfor er den ikke mulig å bruke dagen etter. For meg stemmer det i praksis, for jeg får aldri kontakt med bilen på morgenen etter en lading. Anbefaler alle som har samme problem om å legge trykk på dette for å få en akseptabel løsning.

Fra Audi:

"Det er begrenset til 15 oppringerer på myAudi appen og nettsiden. Går du over grensen kan det hende at du får feilmeldinger. (NB! Funksjoner som oppvarming av bil er også innen dette)

For hver gang man sender ut en "beskjed" til bilen eller mottar oppdatering i myAudi appen, så våkner bilen og vil bruke batteriet. Derfor har Audi satt en begrensing på dette for å spare på batteriet.

Det hender av og til at selve mobilen eller serveren oppdaterer av seg selv som ender opp med å bruke opp dine oppringerer. Så det er ikke bare "du" som kan bruke opp dette.

Foreksempel hvis du har myAudi appen i bakgrunnen av din mobil, så kan det hende at den oppdatterer av seg selv uten at du trykker på noe.

Du kan tilbakestille dette til "0" igjen ved å kjøre en liten tur med bilen.

Under ladeprossesen også, du vil kun motta nye oppdateringer hver 5% økning. For eksempel: Hvis den er ladet fra 20 til 23, så vil du ikke motta, på grunn av det har kun økt 3%, men hvis den går fra 20 til 25, så kan du oppdatere appen og skal få en ny oppdatering på grunn av det har økt 5%.

Slik som du sier det så fungerte det fint igjen etter en kjøretur, da kan det ha hendt at oppringeren har gått over grensen og har blitt tilbakestillt etter en kjøretur."
7
Andre Elbiler / Sv: MG ZS EV fra 229.900
« Nyeste innlegg av Electric cars in Norway I dag kl. 21:36 »
Chrgod  :+1: helt enig. Synd den ikke kommer hit.
8
Audi e-tron / Sv: Appen vil ikke oppdatere
« Nyeste innlegg av daktari I dag kl. 21:33 »
Nede igjen her også...
9
- ja, jeg håber også det kan lade sig gøre, da jeg netop planlægger at udnytte de rekordlave brugtpriser på nyere e-Golf i Norge. 'Gratis' import til DK  ;D
10
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Lading for Dummies -en nybegynnerguide.
« Nyeste innlegg av Birdi I dag kl. 21:31 »
Hei. Ja bilen står på maksimal.
Sider: [1] 2 3 ... 10