Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Batteriet i e-Tron 50

Startet av Trond.m, tirsdag 03. september 2019, klokken 07:08

« forrige - neste »

Trond.m

Noen som har noen fakta og tekniske detaljer om dette batteriet ?
Antall celler ? Moduler ? Hvem produserer det ?

Batteriet er jo en viktig komponent. Det ville vært en god nyhet om batteriet i e-tron 50 var designet slik at vi kan forvente lite kapasitetstap (mindre enn e-tron 55 ?)


JorEl

Finner ingenting annet enn at Audi blir litt skvist av koreanske LG, som har satt opp prisene til Audi, BMW og Mercedes. Vil jo tro de kjører på videre med LG, og når de eventuelt lager selv eller bytter leverandør så blir det letter å finne info om det. Disse batteriene er vel flatpakket. Tror disse batteriene er mer kostnadseffektive å produsere og enklere, mindre avansert, å temperere.
Tesla Model S75D 2018 MCU2 FSD HW3
"the car is driving itself, the driver is only there for legal reasons"

ELkjører00

Hei! Er det noen som vet hvordan audi bruker batteriet sitt med tanke på kilometer?

Larmod3

Da jeg skulle bestille min bil nå var det ubestemte ventetider på 50 utgaven da dette batteriet i følge selger hos Møller ble laget av Samsung som hadde leveringsproblemer, mens 55 utgaven fikk batterier fra LG hvor det ikke var noe problemer. Dette gjaldt Sportback, men går ut fra det er samme for alle e-Tron.
TM3 LR AWD
Bærum

elektro

e-tron 55 ble lansert med poseceller, e-tron 50 med prismeceller. Begge har fordeler og ulemper, men i de fleste tilfeller er nok forskjellene ikke merkbare. Pris og tilgjengelighet er nok vel så viktig. Masse detaljer her, med forbehold om at jeg ikke kjenner kilde/sannhetsgehalt:

https://github.com/etrondriver/etron-issues/issues/38
2019 e-tron 55 quattro | ID.4 4MOTION (kansellert) | Fisker Ocean (reservert) | 2016 Model S 75D | 2015 e-Golf

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA