Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Problemer med Fisker Ocean

Startet av batterimannen, fredag 16. februar 2024, klokken 13:56

« forrige - neste »

batterimannen

Artikkel med vanlige problemer for Ocean:

Kunder skal ha rapportert at bremsene plutselig slutter å virke, problemer oppstår med nøkkelbrikker som gjør at folk enten blir låst ute fra bilen eller ikke kommer seg ut av bilen, andre forteller om sensorer som ikke registrerer at sjåføren har satt seg inn slik at bilen ikke vil starte og at panseret blåser opp i høyere hastigheter.

I den norske Facebook-gruppen for Fisker Ocean rapporteres det om de samme feilene som TechCrunch beskriver, pluss en del til.

Som at navigasjonen tror bilen er i et annet land, og overgangen mellom bakluke og tak kan få vanninnslag som fryser og sprekker opp når det blir kaldt.

I tillegg er det mange som klager over at det er vanskelig å få tak i representanter fra Fisker når noe er galt. Motor har tatt kontakt med den norske avdelingen til Fisker, som henviste til det europeiske hovedkontoret. De har ikke respondert.

https://www.motor.no/aktuelt/fisker-alarm-nye-elbiler-mister-plutselig-bremse-og-motorkraft/265710
Hyundai Kona electric 2019
Volvo XC40 Recharge P8 Twin 2021
Volvo XC40 Recharge P8 Twin Ultimate 2023

batterimannen

Hyundai Kona electric 2019
Volvo XC40 Recharge P8 Twin 2021
Volvo XC40 Recharge P8 Twin Ultimate 2023

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA