Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Anbefaling - hundebur til XC40?

Startet av DCDriver, tirsdag 13. september 2022, klokken 12:57

« forrige - neste »

DCDriver

Hei.

Jeg venter på levering av en XC40 recharge electric. For å være litt forberedt til bilen kommer: har noen en anbefaling til passende hundebur - hund av mellomstørrelse/ca. 30 kg. Buret må være trafikksikkert, la seg feste godt bak i bilen - og ikke lage "raklelyder". Anbefalt modell/forhandling og innfestingsmetode? Takknemlig for alle innspill.

Hvordan fungerer bilalarmen på XC40, er det mulig å låse bilen med bikkja inne i bilen uten at alarmen begynner å ule?

sebreed

Vi har et variocage til vår 22kg bordercollie, nettopp fordi det lar seg strekke ut i dybden, slik at vi får det til å passe, men samtidig gi mest mulig plass til hunden. I tillegg har vi tatt det ut og brukt til overnatting når vi har vært på leide hytter i valpeperioden, og da kunnet strukket det ut til å gi enda mer plass.

Har aldri hatt problemer med alarmen gå av pga hunden. Mulig han bare er veldig stillesittende. Verre med ferger, da går alarmen av og må bruke redusert alarmmodus.
Volvo XC40 P8 2021

DCDriver

Hoppet over hundeburet og fikk Volvo til å installere originalt tilbehør "varegrind".

Redusert alarmmodus er det som skal til for at bikkja ikke skal utløse alarmen eller man skal fremstå som en idiot på ferga.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA