Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skuffende handsfree i Taycan Cross Turismo

Startet av Miri, torsdag 24. februar 2022, klokken 16:35

« forrige - neste »

Miri

Er veldig fornøyd og imponert over bilen på alle måter, bortsett fra handsfree. Eller er det noe galt med mitt eksemplar? Opplever andre det samme?

Lyden er helt grei i bilen, men de sliter med å høre ordentlig i den andre enden. Samme om det er Android eller iPhone som er koblet til bilen, men iPhone er kanskje verst. Lydkvaliteten er variabel og beheftet med støy.

Sammenlignet med en 10 år gammel BMW 5-serie er dette som natt og dag, i BMW sin favør. Der kan man knapt merke i andre enden at samtalen går over bilens handsfree.

Dette er en premiumbil som skal holde høy kvalitet overalt. Kan nesten ikke tro at Porsche ikke har fått til handsfree-systemet? Håper vel at det er noe galt her, som kan reklameres på.

Kanutten

Høres ut som et problem med din bil. Hos meg fungerer det helt supert, uten noen form for støy.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA