Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

2020-10-22: Velkommen til åpen dag på NAF øvingsbane i Tysvær 17-19:00

Startet av Finnøy (Arne Johan Larsen), onsdag 14. oktober 2020, klokken 23:00

« forrige - neste »

Finnøy (Arne Johan Larsen)

Torsdag 22.oktober inviterer Rogaland elbilforening i samarbeid med NAF Haugesund og omegn til åpen dag på NAFs glattkjøringsbane i Tysvær.

Vi ønsker at elbilister skal ha de beste forutsetningene for å mestre sin elbil på glatt føre. Under trygge forhold får du øve deg på  skrens og unnamanøver. For å få mest mulig utbytte, er det en forutsetning at sjåførene kjenner sitt kjøretøy på normalføre fra før av.

Vi sørger for at myndighetenes råd for smittevern etterfølges, vi vil ha desinfeksjonsmidler tilgjengelig, og vi skal sørge for god avstand mellom deltakere som ikke er i samme kohort.

Viktig! Vi må be alle med symptomer på forkjølelse, feber eller føler seg dårlig, om å ikke komme. Det samme gjelder dersom noen har hatt nærkontakt med noen som har symptomer. Vi ber alle om å respektere dette slik at vi kan fortsette med å ta vare på hverandre.

Meld deg på ved å melde deg på via denne linken til Facebook-arrangementet slik at vi har kontroll på hvor mange som kommer.

Dersom du ikke har Facebook, send en e-post til rogaland@elbil.no hvis du har tenkt til å komme.

Når: 22 oktober
Tid: kl. 17.00 til 19.00
Hvor: Svinalidveien 1, 5567 Skjoldastraumen

__

Hilsen oss i Rogaland Elbilforening.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA