Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Noen med Polestar 2 i Agder?  (Lest 1366 ganger)

mika

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 5
    • Vis profil
Noen med Polestar 2 i Agder?
« på: Torsdag 20. August 2020, klokken 10:43 »
Hei!

Nå er det jo utlevert noen få Polestar 2, og vi er fryktelig nysgjerrige på å se den i levende live. Det er ikke noen her i Agder som har fått utlevert sin bil og kunne tenke seg å la oss komme for å ta en titt? Vi er egentlig aller mest interessert i å se om det er sjans for å få plass til hundebur i bagasjerommet, så vi vil gjerne ta mål for å se om det er stort nok – enten til standardstørrelse eller spesialbygget.

Vi har egentlig hatt lyst til å bestille den en stund, men har tatt det litt for gitt at det ikke er plass til bur, og har derfor prøvekjørt større alternativer som E-tron og EQC uten at det har falt helt i smak. Derfor har vi lyst til å sjekke ordentlig at det faktisk ikke er plass til bur før vi legger Polestar helt fra oss. Ikke minst hadde det jo vært artig å høre personlige erfaringer :)

Håper på litt flaks og at noen vil la oss komme for å ta en titt :D