Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Helomvending fra Tesla-sjefen....not

Startet av ToWalkOrDrive, tirsdag 18. august 2020, klokken 12:49

« forrige - neste »

ToWalkOrDrive

Er jo litt rart at Dagbladet / elbil24.no kommer med tekst som "helomvending fra Tesla-sjefen" og antyder at Musk har ombestemt seg, men de viser til en Twitter-melding som jeg leste samme dag som radiointervjuet, mener jeg (4. august). Gidder du å lese dato på twitter-meldingen, elbil24?

https://www.elbil24.no/nyheter/hinter-om-gladmelding-til-over-6000-nordmenn/72729741

Edit:
Det verste er at samme reporteren i elbil24.no (etter å ha fortalt om radiointervjuet) limte inn samme twitter-melding (om at de kanskje skal lage en versjon for Norge) i saken om at bilen IKKE kommer til Norge:

https://www.elbil24.no/nyheter/elon-musk-bekrefter-ny-tesla-kommer-ikke-til-norge/72719559

Klikk - bejt....eller solstikk?
Tesla Model Y                         2021-

JorEl

#1
På Handelshøyskolen har man fag om etikk. Men tror dette, fort blir byttet ut med omsetnig og overskudd. Hvordan er det når man kommer ut fra Journalist-Høyskolen? Tror man skal ha veldig gode karakterer for å komme inn der, men til og med jeg ser jo at det kan gå litt for i svingene :angel:
...........................................
Editerte bort mine editer :police:
Tesla Model S75D 2018 MCU2 FSD HW3
"the car is driving itself, the driver is only there for legal reasons"

Vaduz


© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA