Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Leveringstid

Startet av Romerike, tirsdag 21. juli 2020, klokken 12:25

« forrige - neste »

Romerike

Jeg bestilte en e2008 GT 09 januar hos BOS på Jessheim, selger sier usikkert når jeg får den, alt fra slutten av juli til september.
Noen som har fått kortere leveringstid?

Sandstrøm

#1
Jeg bestilte også en E 2008 GT i slutten av Februar, så det ser jo ut som om dette drøyer.  Mye av grunnen er jo Coronaen som kom, da fabrikkene ble stengt i et par måneder. Min bil står nå i alle fall " I produksjon", i følge status, så det skjer jo noe fremgang.

Romerike

Da er du heldigere enn meg, min ligger fortsatt "i bestilling"

Sandstrøm

Vel, nå har den stått " i produksjon" i ca to uker, så jeg tar alt med "ei klype salt" foreløpig. Nå kommer det vel  også an på hva slags f.eks farge man skal ha. ekstrautstyr,  etc., og deretter skal vel bilene med ferge i fra Vigo i Spania og så videre........

Romerike

Ok, da er vel september mest realistisk :(

Romerike

Fikk beskjed om at min bil ble satt i produksjon i går. I følge BOS tar det da ca. fire uker før den er leveringsklar.

Sandstrøm

O.K. Så da skjer det i alle fall noe fremgang med bilen din.. Hva som menes med leveringsklar, er det når bilen leveres i fra fabrikken?, eller i fra forhandler ?. Min har nå stått "i produksjon" i over to uker nå, men jeg har ikke forhørt meg hos forhandler når den eventuelt kommer til dem. Kan jo hende bilene kommer på samme båt . Er vel Drammen som er første stopp.

Romerike

Regner med at leveringsklar er når kunden får de. Selger sa til meg at det tar ca. fire uker fra den blir satt i produksjon til jeg får den. Vet ikke om de kommer på båt eller trailer. Håper på flere detaljer snart.

Sandstrøm

#8
I følge bos biltracker kom bilen min i går til nivå 3 (på vei til deg), så nå var den ferdig produsert og på vei til Norge. Men transport tiden kan variere, avhengig hvor bilen er produsert, som det står. Begynner uansett å nærme seg nå! :D :D Går ut i fra at bilene kommer med ferge til Drammen, så videre med biltransport til forhandler.

Romerike

Hei
Høres bra ut, blir spennende å få ny el-bil. Blir min første på strøm.

LoneWolf11111

Regner med at min E-2008GT er med City of St.Petersburg som anløper Drammen søndag (9.8.2020). Ankomm Zeebrugge tidligere i uken fra Vigo, og er nå i Esbjerg.

Sandstrøm

O.K. Lone Wolf 11111. Høres jo spennende ut. Håper min 2008 GT også er med denne fergen.Var jo ferdig produsert ca 27 Juli. Får vel et tegn når/om den ankommer Drammen.

Romerike

Høres bra ut for deg! Min har stått "i produksjon" i 15 dager, tvilsomt om min da er på denne båten, men håper.

vonKultom

Sitat fra: Romerike på lørdag 08. august 2020, klokken 14:59
Høres bra ut for deg! Min har stått "i produksjon" i 15 dager, tvilsomt om min da er på denne båten, men håper.

Ikke stol helt blindt på at BOS appen er oppdatert. Min har også stått som "i produksjon" i mange uker, men fikk beskjed for et par uker siden av utleveringsansvarlig på Lørenskog at bilen var ferdig fra fabrikken i Vigo og ville være på vei til Norge innen kort tid. Da gjenstår det jo fortsatt en del ting sikkert, men "på vei til deg" og "ankommet norge" forventer jeg at tikkes av rimelig kjapt etterhverandre når BOS oppdaterer dette, noe jeg mistenker er en overraskende manuell prosess.


Sandstrøm

Mulig det "von Kultom", at denne oppdateringen ikke er helt up to date. Fergen /city of St. Petersburg) kom fra Vigo, og etter flere anløp var den jo i Drammen på søndag. Er vel nå på vei til Gøteborg. Hadde håpet at min bil var med, men har ikke sett/hørt noe ennå i følge BOS appen.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA