Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Cybertruck som brannbil

Startet av ToWalkOrDrive, torsdag 30. april 2020, klokken 10:56

« forrige - neste »

ToWalkOrDrive

Antar at folk flest ikke vil bruke Cybertruck for mye inni trange parkeringshus. Men som brannbil for parkeringshus ville den vært perfekt! Her kan du laste opp med både mannskap, svær vanntank og tilhenger med annet utstyr / større vanntank....og fremdeles komme inn i parkeringshus med begrenset høyde.

Kan ikke unngå å bli sinnsykt provosert og forbanna på at en by som Stavanger / Rogaland ikke har et eneste brannkjøretøy som kan ta seg inn i et brennende parkeringshus. Er det mulig?
De måtte eventuelt fått en robot fra Oslo..... er jo helt på trynet....til og med i Kina har de masse små brannkjøretøy.

Ser for meg at en sånn Cybertruck kunne gjort masse nytte til mange forskjellige oppdrag for Brannvesen og Politi med den fremkommeligheten....ref Nokas-ran - Sola Flyplass-brann. Så...noen som gidder å gi beskjed om at de må kjøpe?
Tesla Model Y                         2021-

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA