Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Kritikk mot Agder Energi

Startet av MikkeBoomBoom, torsdag 19. april 2018, klokken 12:58

« forrige - neste »

MikkeBoomBoom

Har hatt en lengre sak gående med NRK Sørlandet nå angående "søknadsplikten" Agder Energi har operert med. Har oversendt mye dokumentasjon hvor Agder Energi hele tiden fremholder det som betegnes som en søknadsplikt, mens de utad kaller det en meldeplikt. Ble ganske kort sak, men foreligger mye dokumentasjon samt uttalelser fra blant annet OneCo som journalisten har som kan brukes i en oppfølgingssak en gang i fremtiden. Satser på bedring :)

https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-soerlandet/DKSL01007918/19-04-2018#t=1h14m37s

krl

Flott. Ser denne saken er noen år nå, men det var viktig at flere tok kampen. Vi endte opp med flere års kamp her for å få montert lader. Og det ble anleggsbidrag for å flytte skap + elektriker måtte innom X antall ganger for å måle og styre her. Alt kun basert på vrang vilje fra Agder Energi. Ingen endring var egentlig nødvendig, samme inntakskabel etc.....!

Problemet er i bunn og grunn at pengene/verdiene fra det lokale kraftselskapet ble gitt til Cultiva til "kunst og morro og fjas" fremfor å bli brukt på fornying/forbedring/vedlikehold av samfunnsnyttig infrastruktur. Som var/er den reelle verdien i kraftselskapet.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA