Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Ladetid Akershus Festning ladegarasje.

Startet av Ter_G, onsdag 21. februar 2018, klokken 22:56

« forrige - neste »

Ter_G

Hei.

Noen som kan hjelpe angående maks ladetid i ladegarasjen til Akershus Festning? Jeg leser at den er satt til 10 timer. Jeg skal overnatte på hotell i nærheten, og bilen blir da nødt å stå mer enn de 10 timene pga ikke lurt å flytte den etter å ha konsumert noen glass  :laugh: Vanker det bot da, eller hva skjer? I så fall - noen som vet størrelsen på boten, i tilfelle jeg skal gamble? ;)

Takker!  :)

Carl Anton Stenling

Det har vært bøtlegging i ladegarasjen for de som står der ulovlig, men tror fokus da har hovedsakelig vært på fossilbiler. Ville ikke tatt risikoen ved å parkere for lenge der.
Hyundai Ioniq 2019
Tesla Model 3 2019
Nissan Leaf 2015
Lommedalen, Bærum

Air01

Kan bekreftet at de har kontroller og gir bøter....fikk bot pga feil innstilt tid på automatisk parkeringsur (hadde glemt å stille for sommer/vintertid).
Østfold/Oslo

Tesla Mod Y - 2022
Citroen C-Zero - 2019
Kia e-Niro Feb 2019 (Solgt Jan 2022)
Kia Soul EV - 2016 (Solgt Jan 2019)
Mercedes E220 - 2004 (Solgt Okt 2023)

TB

Lite biler på nattestid der, tar ikkje plassen frå nokon.
Om du justerer klokka vil det sikkert gå bra?  :angel:
KONA Electric Long Range Premium 2024
Citroen C-Zero 2012 solgt
Hyundai KONA Electric 2019 solgt
Lørenskog

Ter_G

Takker for svar  :+1: :)
Justerer klokka ja.... sånn urskive man fikk fra Elbilforeningen det eller? Må innrømme at den har aldri vært i bruk  ::) Skal den i så fall stilles på tidspunkt jeg ankommer eller forlater parkering?

Hadde håp om å stå der, trygt innendørs, men ser ut som det kan bli kostbar parkering kontra andre steder.
Noen tips om andre mulige parkeringer i nærheten?
Hvordan er parkering og lading i huset på Vulkan? Scandic Vulkan mente det kostet 270,- døgnet, selv på lading.  ::)

Counterpointer

Sitat fra: Ter_G på torsdag 22. februar 2018, klokken 10:12
Justerer klokka ja.... sånn urskive man fikk fra Elbilforeningen det eller? Må innrømme at den har aldri vært i bruk  ::) Skal den i så fall stilles på tidspunkt jeg ankommer eller forlater parkering?
Skiva stilles på tiden du parkerer for å se hvor lenge du har stått.

Selv om du har tatt «noen glass» kan du gå i bilen og stille skiva frem, evt flytte bilen en plass (selv om det er ulovlig hvis du er over grensa).

Ter_G

OK...takk.
Er Saga P-hus et bedre alternativ? Ligger litt lenger unna hotellet da  ;)

Orbit

Skal du bo på Scandic Vulkan? I så fall er Vulkan å foretrekke for parkering. Med elbil er det gratis parkering mellom kl 17 og 09 hverdager, til 11:00 på lør- og søndag. Trenger ikke noen registering, kamerabasert betaling hvor alle med EL/EK-skilter blir automatisk gratis. AC-lading er også gratis med 3.7kW i samme tidsrom, krever Fortum app/brikke for å starte lading (Høyere effekt og DC-lading er mot betaling).

Så da kan du få 18 timer her gratis dersom du parkerer fredag eller lørdag ettermiddag. Skal du stå lenger, er det 30 kr per time for parkering, evt lading i tillegg. Men ladebehovet er vel ikke så stort etter 18h x 3.7kW = 66kWh gratislading  8)

http://www.vulkanoslo.no/business/vulkan-p-hus/
2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA