Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Effekt på hurtiglader (Grønn Kontakt) ved CK Nidarvoll

Startet av lux, onsdag 21. februar 2018, klokken 09:55

« forrige - neste »

lux

Hei,

Jeg får som regel god effekt på hurtig-ladere (>30 kW), men ved CK Nidarvoll har jeg gjentatte ganger fått rundt 10 kW. Er det noen andre som har lignende erfaringer?

Jeg sendte en epost til Grønn Kontakt for å stille samme spørsmål, samt å spørre hva jeg som forbruker kan kreve av deres hurtig-ladere. Vi betaler jo tross alt for tiden, og ikke kWH, så jeg syns vi burde kunne stille noen krav til lade-effekten.

Fikk tilbake at det var min bil som var problemet, og at andre lader med høy effekt der. Ikke noe svar på hva vi forbrukere kan kreve av lade-effekt.

Interessert i å høre deres erfaringer. Takk!

leafnor

Har lader en gang der da den var ny og gratis, med min PHEV. Ga som forventet 15kW på den. (Tar ikke mer)
Hvilken bil har du, hva var temperaturen da du ladet?
Leaf 2019/Jan 42.000 km
Leaf 2012/Aug 185.000 km, solgt med 40kWh batteri til Ukraina. Der er det vist lov å ha større originalt Leafbatteri ;-)

lux

Jeg har en eGolf 2016. Begge gangene var det rundt 0 grader. Ene gangen var bilen ganske kald, men andre gangen var den kjørt en del. Har ladet ved mye kaldere og fått høy effekt, så ble overrasket at det var så dårlig effekt der. Lurte derfor på om det var en kjent sak for de som lader ofte i Trondheim.

Lynet

Det er nok bilen din som sier den ikke vil ha mer på grunn av kaldt batteri.
Men kjør til en annen lader og prøv der.
Trondheim:
Tesla X100D 2019 modell.

Ionisert

heh, tilfeldig.
Nidarvold er ladern jeg svinger innom når vi passerer trondheim, en av få GK...

Jeg målte 127Ampere og 49,7kW levert på maks.
Så vertfall den mot vest er tipp topp.  :+1:

Blir en  :-1: på brøytebilen som hadde parkert forran å blokert alt...
Tuuut - Tuuut så kom det en kar ut å lurte på hva jeg ville..  :o

hanche

Hadde tenkt å prøve den i dag, men fikk ingen av dem i gang med elbilforeningens ladebrikke. Jeg bor bare noen steinkast unna, så jeg bare ga opp og reiste hjem igjen. Får ta den turen jeg hadde planlagt en annen gang.  :o
Trondheim; Kia Soul 2016 · 2018 · 2020
– ingen planer om nye bilkjøp på laaang tid –

XIII


Samco

Har blitt montert en rekke med nye CK ladere siden av GK sine på Nidarvoll kjempe opgradering på stasjonen der.

Marius Kotsbak

Stemmer det. Litt rart at de ikke har latt noen av dem være lynladere. Skulle tro de ville satse på enten lokale eller andre som bare stopper på vei forbi Trondheim og vil lade opp fort nok til en liten pølse-/burgerstopp.
2018: Leaf 24 kWh MY2013 (solgt)
2019: Leaf e+ 62 kWh Tekna MY2019

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA