Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Forlenge WiFi med TP Link WA850RE fungerer ikke??

Startet av Firefoxa, fredag 19. februar 2016, klokken 21:06

« forrige - neste »

Firefoxa

Hei alle sammen.

Jeg er en ny eier av en 2016 PHEV Instyle + bil. Først si at jeg er veldig fornøyd med bilen så langt!
Jeg har lest en del forum og har kjøpt in en TP Link WA850RE WiFi Range extender for å forlenge WiFi rekkevidden til bilen. Slik jeg skjønner det så er det flere som har brukt denne TP Link modellen med hell.

Det har ikke jeg.

Jeg har paret kun en telefon til bilen. Jeg har startet repeateren og gått igjennom prosessen med å finne bil SSID og konfigurert til å repeate bilens signaler. Jeg har ikke gjort noe i bilen med under denne prosessen dog. Alt ser ok ut og signalene virker  forsterket.

Jeg kobler telefon til SSID, men når jeg prøver appen så sier den at den ikke har kontakt med bilen. Får rødt på status symbolet også. Uansett hva jeg har prøvd så langt så er det ikke noe liv i APP.

Noen som kan bistå?

Takk.

Mvh,

EA.

Tun-eup


Sverre Revhaug

Pass også på at extender bruker samme wifi Chanel som bilen. Det var det som skulle til for min del.

phevera


© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA