Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Apple snarveier nå fra Tesla!

Startet av Mobileum, lørdag 19. august 2023, klokken 15:19

« forrige - neste »

Mobileum

Bruk av "Snarveier" og "Automatisering" krever litt kunnskap, og for mange er det en litt bratt lærekurve. Men er et supert redskap, og ikke bare for Tesla. De fleste apper har etterhvert integrering til "Snarveier".
Tesla S75D - sen 2018 - FSD

OlaM

Kommer ikke på noe nyttig for min del, kanskje bortsett fra lading mellom klokkeslett. Nå kan du velge når den skal starte og ladenivå, men ikke når den skal stoppe. Si du vil lade mellom kl 02 og 04 fordi det er ekstra billig, men du er ikke helt sikker på ladefarten du får og hva nivået blir (vi har lastbalansering). Du kan du sette bilen til å starte kl 02 og så kan mobilen sette ladegrensen til under et eller annet du har passert når kl er 03:59.
'21 3LR

Mobileum

Noen funksjoner mangler i Tesla-integreringen. Blant annet det å hente status-informasjoner fra bilen, og bruke disse til ytterligere Snarveier. Dette har flere 3djeparts løsninger klart, så satser på at det kommer etterhvert. (Watch For Tesla og Tessie har etter min mening løst det aller meste, og kan derfor blant annet utnytte "If, then, else")
Tesla S75D - sen 2018 - FSD

Mobileum

Skal ikke overbelaste dere, men her er et eksempel på hva Tessie kan bruke Snarveier til:

Tesla S75D - sen 2018 - FSD

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA