Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

ET 5 Wagon

Startet av E-Trond, søndag 02. april 2023, klokken 16:38

« forrige - neste »

E-Trond

Polestar 2  2022
Ioniq  2020

Håkon77

2014 Leaf
2007 Skoda 1.9tdi

E-Trond

Polestar 2  2022
Ioniq  2020

Vaduz

Noen har latt seg inspirere av Porsche ser det ut som, særlig hekken, ser bra ut! Egentlig perfekt bil, men problemet med nio er jo at de insiterer på å ha en barneleke/tamagotchi på dashbordet som pratet når du gjør ting og det er jo uaktuelt å ha i bilen. Kanskje det blir mulig å få uten også på høyeste utstyrsnivå etterhvert.

BubbaJoFet

Nå må du ikke ta TeslaBjørn sine videoer som sannhet, han lager tross alt underholdning, ikke dokumentarer. Slår en av varsling fra navigasjon og varsling fra kjøring så er NOMi tilnærmet helt stille. Eier en NIO og eneste hun sier på en dagstur eller mer er "God morgen/ettermiddag/kveld"
Den er derimot en påminnelse om at dagens biler følger litt vel mye med hva du gjør i trafikken.

e.e.n

Er ikke det bare å ikke bestille Nomi Mate? Sparer også 5600 kr som kan brukes på oransje kalipere f.eks  8)

BubbaJoFet

Godt poeng, i ET7 og EL7 er det ikke ett tilvalg. Stemmestyringen er lik på begge NOMi variantene.

e.e.n

Venter i spenning på pris og tilgjengelighet på denne stasjonsvogna, regner med redusert rekkevidde pga vekt?

BubbaJoFet

Eneste tall jeg har sett tilsier 20 km kortere rekkevidde på 100 kWh pakken målt i WLTP (570 vs 590)
Skal NIO lykkes må den prises riktig, de er tilbake til å selge ES8(sterkt rabattert og med subsidiert rente), de 3 andre modellene har floppet hittils, pris, forbannete eiere og null markedsføring hjelper ikke.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA