Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Hvilken ombordlader , 2016 30kwh

Startet av gimo, mandag 27. februar 2023, klokken 14:39

« forrige - neste »

gimo

Skal selge bilen vår og lurer på hvor jeg med sikkerhet kan se hvilken ombordlader vi har. Mener bestemt at vi har en med større kapasitet enn hva som er originalt, men vil bare være sikker slik at jeg ikke lover for meget i annonse.

kaiat

Det ser du i displayet der ladetid vises. Om det vises tid både for 6 kW og 3 kW, har du den oppgraderte ombordladeren. Vises kun ladetid for 3 kW, har du standard ombordlader. Jeg fant et bilde på nett som viser hva du skal se etter.


gimo

"Det ser du i displayet der ladetid vises. Om det vises tid både for 6 kW og 3 kW, har du den oppgraderte ombordladeren. Vises kun ladetid for 3 kW, har du standard ombordlader. Jeg fant et bilde på nett som viser hva du skal se etter."

Tusen takk  :+1: :)

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA