Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Leaf modeller

Startet av jabe1807, onsdag 28. desember 2022, klokken 10:44

« forrige - neste »

jabe1807

Hva er forskjell på N-conecta og Launch edition?

Frode-Leaf

#1

Launch edition

Artikkel hos Tek.no Lansering av Nye utgaven av Leaf.

6. SEPTEMBER 2017, 07:44

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/Qo3lR4/her-er-den-nye-nissan-leaf

"Dette er imidlertid en versjon spesiallaget for nordiske forhold, og Nissan sier den er produsert i et begrenset opplag.

Launch Edition har en rekke funksjoner og egenskaper som bare finnes i det høyeste utstyrsnivået på den amerikanske modellen. Den har for eksempel Nissans ConnectEV-system og Apple Carplay, LED-lys i front, såkalt Intelligent Around View Monitor, blindsonevarsel og ProPilot, men ikke ProPilot Park som standard, og heller ikke skinnseter.

Varmepumpe, setevarme og rattvarme er imidlertid på plass, og det er også støtten for 32 ampere-lading, altså 6,6 kW. Garantitiden er for øvrig fem år på bil og komponenter, 12 år for gjennomrusting og åtte år eller 160 000 kilometer for batterikapasiteten."

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA