Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Energica Mototrsykkel lader ikke på Ionity 300kw-stasjoner

Startet av coolhand, lørdag 29. oktober 2022, klokken 19:44

« forrige - neste »

coolhand

Jeg har en Energica Essesse 9+. Har forsøkt flere ganger å lade på Ionity sine 300kw-stasjoner. No joy!

Sykkelen stopper ved "Initializing DC Charging", og stasjoner responderer ikke. Dette skjer uten unntak på Ionity sine stasjoner (300kw). Jeg har meldt dette inn til Ionity, som har svart dette:

"IONITY Support commented:
Dear Customer,
Thank you for contacting IONITY,
I'm afraid, we have no experience with these motorbikes, as our Charging Technology team hasn't had the chance to test them with our chargers as yet. They will plan test in the future to learn more about compatibility.
We are sorry for the inconvenience and thank you very much for the feedback and drawing this to our attention.
Kind regards,"

Dette til orientering, dersom noen her inne kjører disse syklene.
Peugeot Ion 2011

Orbit

Ladekontakten er vel oppå sykkelen til Energica, som gjør at det kan bli litt mer spenn i kablen enn når den er plugget i siden/foran på en bil. Ionity-kablene er vannkjølte, og derfor også tyngre. Har du prøvd å holde kabel og plugg slik at det ikke er noe spenn mot kontakten på sykkelen? Det er også noen elbiler hvor det er nødvendig å holde kabelen godt på plass manuelt, frem til lading har startet.

(Ionity bruker minst fire forskjellige produsenter av ladestolper, så det kan være at du får forskjellig resultat et annet Ionity-sted)
2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

coolhand

Ja, jeg har prøvd det du foreslår. Det er kun på Ionity-ladere jeg har problemer.

Vel vel, ingen krise.
Peugeot Ion 2011

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA