Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Diffust bilde fra ryggekamera og frontkamera

Startet av kjellrt, tirsdag 24. mai 2022, klokken 21:45

« forrige - neste »

kjellrt

Etter 6 måneder er bildene fra både ryggekamera og frontkamera diffuse. På kamera-glasset ser det ut som et blålig belegg er delvis slitt bort. Det gjør bl.a. at fil-assistenten fungerer betydelig dårligere nå enn når bilen var ny.
Bilen er kun vasket for hånd, så forklaringen er ikke automat-vask. Det er heller ikke mekanisk skade fra hekk, tre, e.l.
Side-kameraene under speilene er OK.
Jeg har hatt bilen inne hos leverandør for over 1 mnd. siden. De tok bilder og sendte saken videre til Hyundai Norge og vi venter fortsatt på svar.

Er det noen som har opplevd det samme?

kjellrt

Nå er begge kameraene byttet kostnadsfritt av merkeverksted. I følge verkstedet er jeg den eneste de kjenner til som har opplevd dette. Nå er begge kameraene "klare som dagen". Når enden er god ....  :)

Ansjosfilet

2016 Bmw i3 60Ah
2022 Bmw iX3 LCI

kenlee

Supert, så bra der ordnet seg. Takk for at du oppdaterte tråden  :)
Ioniq 5 2022
Kia e-Niro 2019 - Solgt
Peugeot e-2008 2021 - Solgt

RJK

Kan hende du har brukt et vaskemiddel/avfettingsmiddel som ikke er snill med plasten til linsa, og at dette gir melkehvitt "glass".

Kanskje greit å vaske linsa for hånd, og så heller tape over det før vask av resten av bilen, eller vurdere å bytte til et mildere rengjøringsmiddel.
Hyundai Kona Dark knight metallic med soltak - Kø# 2500, bil utlevert mars -19
Bosted Oslo

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA