Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Bacheloroppgaveundersøkelse om kinesiske elbiler, (helt valgfritt)  (Lest 126 ganger)

Uppsala_Student

  • Newbie
  • *
  • Innlegg: 4
    • Vis profil
Bacheloroppgaveundersøkelse om kinesiske elbiler, (helt valgfritt)
« på: Tirsdag 10. Mai 2022, klokken 18:23 »
Hallo!

Vi heter Viktor Mattsson og Erik Stephanson, og vi studerer for tiden ved Uppsala universitet i Sverige. For øyeblikket skriver vi vår bacheloroppgave i International Business and Marketing med fokus på det norske folks forbrukeratferd overfor kinesiske elbilprodusenter. For at denne studien skal lykkes må vi samle inn data fra personer som faktisk bor i Norge. Derfor vil vi sette stor pris på om du har muligheten til å bruke 5 minutter av dagen til å svare på denne undersøkelsen. Denne undersøkelsen er helt valgfri!

Viktig: Denne undersøkelsen er utført for et fullt akademisk formål. All innsamlet data er fullstendig konfidensiell og vil bli slettet så snart studien er fullført. Når den er fullført vil studien lastes opp til Uppsala universitets forskningsportal DiVA.

For ytterligere spørsmål kan du sende oss en e-post på:

Viktor Mattsson
vsmattsson@gmail.com

Erik Stephanson
e.student2@stephanson.se

Takk på forhånd!!
Det ville bety mye for oss om du tok deg tid til å svare på undersøkelsen, og vi ville være utrolig takknemlige.

Since we have a limited amount of knowledge in the Norwegian language, we had to trust Google Translate in translating our Swedish into Norwegian. Therefore, we apologize in advance for any potential grammatical errors.

Undersøkelsen - https://forms.gle/qhyB2X3DRKPKLttd7
« Siste redigering: Tirsdag 10. Mai 2022, klokken 18:29 av Uppsala_Student »