Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

EVS35 11.–15. JUNI 2022 på Nova Spektrum på Lillestrøm

Startet av Elbilforum admin, torsdag 05. mai 2022, klokken 17:22

« forrige - neste »

Elbilforum admin

EVS35

Nettside.  Oslo Elbil Expo - EVS35Oslo   Lenke:  https://evs35oslo.org/program-oslo-elbil-expo/

EVS35 er en internasjonal konferanse som blir holdt hvert år og som går på rundgang mellom Europa, USA og Asia.  I år er det Oslo og Norsk elbilforening som har fått æren av å arrangere den i samarbeid med NOVA Spektrum (tidligere Norges varemesse).
Arrangementet er todelt. 
Første del som er helgen 11. og 12. juni er en messe åpen for publikum.
Andre del er en fagkonferanse tiltenkt samfunnsplanleggere, politikere, bilindustrien, ladeoperatører, industrien som produserer ladeutstyr og elbilforeninger fra andre land. Samt andre som er interessert i fagfeltet.
Ordinær billettpris på lørdag og søndag er kr 200 pr dag. En familiebillett som gir tilgang for to voksne og to barn koster kr 300.  I denne sammenhengen er man barn til man er fylt 16 år.
Biletter kan kjøpes her:  https://elbil.no/medlemsfordeler/oslo-elbil-expo/

Prisen på andre delen av konferansen starter på kr: 10.000,- for næringslivet og rabatter for organisasjoner og studenter.
En annen nettsiden for konferansen er her:  https://evs35oslo.org/

Til første del av arrangementet inviterer elbilforeningen alle som er interessert i feltet å komme og delta samt å oppleve utstillingen.  Vi oppfordre videre alle medlemmer til å laste ned ElbilAppen.  Den viser om du har gyldig medlemskap og alle med gyldig medlemskap får 50% rabatt på inngangsbilletten. 
Utstillingen har utstilt de fleste elbilmerker til salgs i Norge.  I tillegg vil elsykler være representert med egen testbane innendørs.  Det vil også være en avdeling for tunge kjøretøy.
Det vil også være mulig å få prøve noen av de utstilte bilene og syklene.
Det vil videre være mulig å snakke med representanter for ladebransjen.  Både produsenter av hjemmeladeutstyr og hurtigladeutstyr samt hurtigladeoperatører.
Det vil også være en historisk avdeling der vi vil forsøke å vise fram den siste delen av elbilutviklingen i Norge.  Representert ved Buddy og Think, samt Pivko som er utviklingsmodellen som ledet fram til Think.
Elbilforeningen vil også være til stede med tillitsvalgte og ansatte, slik at det vil være mulig å snakke med noen av oss også.

Av publikumsaktiviteter så blir det arrangert autoslalom på lørdagen og søndagen ute på parkeringsplassen mellom messehallen og vegen.  Alle kan få delta, men du må stille med egen bil.  Det blir to klasser, en for den glade amatør og en for de mer profesjonelle.  Det blir trening på lørdagen og løp på søndagen.  Det må betales lisens for å delta, om dette kommer det informasjon senere.  Lisensene dekker forsikring for fører og bil.

Elbilforum admin

#1
Som tidligere meldt, så skal det arrangeres autoslålom på lørdag den 11. og på søndag den 12. juni. Innsjekk fra klokken 10 og kjøring fra klokken 12 begge dager.
Man kjører med egen bil. Ved eventuelle skader på andre som bilen gjør, så er disse dekket opp i ansvarsforsikringene som ligger i kjørelisensen. 
MEN, de fleste forsikringsselskaper suspenderer kaskoforsikringen når bilen blir brukt i billøp.  Så alle som ønsker å delta, men er usikker på hvor langt forsikringen som de alt har rekker, oppfordres til å ta kontakt med eget forsikringsselskap.

Påmelding bør gjøres på forhånd. 
Her er lenken til påmeldingsskjemaet


Elbilforum admin

God morgon!

I dag starter EVS35 på Nova Spektrum / Norsk varemesse på Lillestrøm.

Dersom du er interessert i hva som rører seg på elbilfronten, så er EVS35 stedet å være denne helgen!

Åpningstider er:  Lørdag 11/06  10:00 - 17:00     Søndag 12/06  11:00 - 17:00

Bilettpris er kr 200,-.  Medlemer av elbilforeningen får 50% rabatt.  Se forøvrig første post i denne tråden.

Biletter kan kjøpes her:  https://evs35oslo.org/      Det er også bilettsalg ved inngangen.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA