Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Det er 3 dager siden bilen ikke vises i Tesla appen

Startet av franvalseca, søndag 26. februar 2023, klokken 13:56

« forrige - neste »

franvalseca

Hei!

Det er hele 3 dager siden, siden siste gang Tesla Appen koblet seg til bilen.
Det har funket knirkefritt stortsett frem til nå. Jeg kan gjøre alt som man kan gjøre , bortsett fra funksjonene som er tilknyttet til bilen. Jeg er kjent med vedlikehold på Tesla sine servere, men disse som regel har ikke tatt lengre en noen få timer. Lurer på om det er noe som er feil? Tips?

Bilen er forresten en Model S 2014.

Ellemelle

Appen fungerer fint, så det er nok noe hos deg lokalt. Sikker på at bilen har dekning? Dette kan ofte skje hvis du har veldig dårlig WIFI-dekning i bilen. I så fall lønner det seg å skru av Wifi slik et den bruker mobil i stedet.

"Full restart" (holde bremsen inne mens du restarter (hold begge hjulknappene inn samtidig) helt til T'en vises på skjermen) vil sørge for at bilen kobler ned/opp forbindelsen til serveren.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA