Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: noen som har vært gjennom en tvangssalg prosess av elbil eller bolig?  (Lest 351 ganger)

bensinkongen

  • Newbie
  • *
  • Innlegg: 1
    • Vis profil
noen som har vært gjennom en tvangssalg prosess av elbil eller bolig?
« på: ſøndag 28. November 2021, klokken 10:28 »
fikk på fredag brev fra kreditor som er gått til namsmannen (https://www.namsmannen.com/) om at han vil tvangsselge eiendeler for å dekke kravet sitt. jeg tenker å kontakte kreditor mandag for å se om vi finner en annen løsning for jeg er livredd for tvangssalg av bolig (https://tvangssalgbolig.com/) og også miste elbilen. men lurer på om noen har vært gjennom en lignende prosess her? om ja, tror du kreditor vil gå med på en annen løsning om ejg jeg kan vise en nedbetalngsplan?

har både elbil og bolig.. har en tesla model 3 (kjøpt i fjor..), som om jeg selger vil dekke nesten hele kravet, men vil helst unngå det.

hELgenen

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 4211
    • Vis profil
Sv: noen som har vært gjennom en tvangssalg prosess av elbil eller bolig?
« Svar #1 på: ſøndag 28. November 2021, klokken 10:42 »
Aldri vært i en lignende situasjon selv - men selg bilen er mitt råd. Selger du selv kan du kanskje få en bedre pris også. Hadde jeg vært kreditor her så hadde jeg også vært skeptisk til en nedbetalingsplan uten at en 3 part har vært involvert. Videre må du regne med en relativt stor prisstigning på både strøm,matvarer osv osv.
Alt kommer til å gå opp i pris en periode fremover - så balanserer du allerede nå på kanten så ville jeg definitivt startet med å kvitte meg med eiendeler og nedbetale gjeld. Antar du har vært i kontakt med banken allerede?
Om ikke så kan en løsning være å ta en prat med dem.