Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

understellsbehandling

Startet av Anders.mlbk, onsdag 03. november 2021, klokken 14:45

« forrige - neste »

Anders.mlbk

Noen som har erfaring med understellsbehandling av IX3 (antirustbehandling)?.  Vurderer å gjøre dette før vinteren for bedre å unngå rust. Er dette lurt eller er bare salgsgimmik (bilen er jo produsert i Kina, er det like bra som tyskproduserte BMW´er ?)

Hallgrim86

Det er vanskelig å si om bilen fra Kina er like bra som de fra Tyskland, personlig tror jeg ikke det er store forskjellen på materialer eller behandlingen av understell. BMW antirustbehandler alle sine biler fra fabrikk.

Det sagt, du bor i Norge - et veldig krevende land å bo i for bilen din. Vi har alle sesongene satt på 11. Har selv en slik bil, jeg kommer ikke til å behandle bilen imot rust.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA