Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

3 barneseter på 2. rad i Skoda Enyaq?

Startet av vheien, lørdag 05. november 2022, klokken 23:26

« forrige - neste »

vheien

Hei!

Vi har to barn på henholdsvis 4 og 5 år som sitter i fremovervendte barneseter og venter et nytt barn i januar. Er det noen der ute som har babystol + to fremovervendte barneseter i Skoda Enyaq og kan anbefale stoltyper for dette?
Legg gjerne ved et bilde av bakseteraden også 😊

Bigdrago

Følger denne :)
Axkid minikid3 skal være de smaleste bakovervendte.
Dog usikker på fremovervendt.
Śkoda Enyaq iv80x
Ducati 848 Evo superbike

ElektronVolt

Har barn på 0, 2 og 4 år. Bitrax Römer Adventure og Bitrax Römer Fixkids er begge forovervendte og tar liten plass. To Fixkids ved siden av hverandre vil nok bli for trangt. Adventure er ganske slank, ulempen er at den har mindre polstring.

Jeg har bare testet med tre barneseter samtidig med bakovervendte Bitrax Römer MaxWay, Axkid 3 og et Maxicosi-babysete ved siden av. To stykk Axkid 3 ved siden av hverandre blir for trangt. Når minstemann blir større tenker jeg det blir sitter de minste med bakovervendte sete på hver sin side og eldstemann i midten i et forovervendt sete.
Seigmann

Cybex solution x2-fix og Axkid Minikid er en glitrende kombinasjon. Det blir en selvfølge å måtte bruke beltestoler Vs isofix. Isofix får ikke utnyttet plassen mot dørene på siden. Med 2 Solution seter (fremover) og en Minikid (bakovervendt) så kan du selv velge hvor de skal stå. Har både kjørt med bakovervendt i midten og også på ene siden. Så lenge setene står nærme sidedører og tett så går det. Er meget fornøyd med denne løsningen. Ungene er nå snart 3, 6 og 8 år.

Bigdrago

Takk for tips. Har selv unger på 0,2,4 så må finne på noe smart😅
Śkoda Enyaq iv80x
Ducati 848 Evo superbike

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA