Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Circle K med firmakort med lading  (Lest 278 ganger)

Lars C. Krogenæs

  • Medlem i Elbilforeningen siden 2020
  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 2536
  • Fremtiden er elektrisk!
    • Vis profil
    • Rådgiver for ladeløsninger til borettslag, sameier og bedrifter
Circle K med firmakort med lading
« på: Mandag 21. ſeptember 2020, klokken 15:32 »
Da har Circle K tatt enda et skritt nærmere det å gjøre lading for elektriske firmabiler like enkelt som for bensin og dieselbiler.

Nå kan foretak velge firmakort med lading, der ladingen kommer på samme faktura som man i dag får diesel, bensin, spylervæske, vask, osv. For firmaer betyr dette at de får full kontroll med hvem som lader hvor, og hvor mye man har ladet for, samt får samlet bilvask og spylervæske++ på samme faktura.

Circle K tilbyr Easee Charge for foretak, der firma-elbiler kan bruke firmakortet for start/stopp, mens ansatte og gjester kan bruke Circle K appen og betale for ladingen gjennom appen/brikken de allerede har. Bedriftene får tilgang til en selvbetjeningsportal der de kan styre tilgang til ladeboksene.

For de som har firmabil og trenger påfyll hjemme, leverer Circle K Easee home, der brukeren kan bruke firmakortet for lading til firmabilen, mens privat ladebrikke/app kan brukes for å starte ladingen til privatbilen. På den måten får bedriften oversikt over hva som er ladet til firmabilene og de ansatte får refundert utegg til strøm de har hatt hjemme hos seg selv.
« Siste redigering: Mandag 21. ſeptember 2020, klokken 15:39 av Lars C. Krogenæs »
Jobber med lading hos Circle K.

Den elektriske automobil vil seire
Mars 2017: Leaf 30 kwt
2011-2017: Mitsubishi imiev
2006-2010: Citroen Saxo el
2005: Kewet med NiCd batterier
1996-1998: Utleie av Pivco, Statoil Fornebu