Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Bruker - nøkkelfri - synkronisering

Startet av nilsA, mandag 07. juni 2021, klokken 22:58

« forrige - neste »

nilsA

Har hatt min Superb iV et halvt års tid, det vil si at den er en 2021 modellmessig.

Flere ganger har jeg vært innom for å få hjelp til å sette den opp riktig, men enten forventer jeg noe som ikke er mulig, eller så er kompetansen hos lokal Skoda ikke bra nok.

Det er altså en L&K med nøkkelfri opplåsing og start.

Den er registrert (med førerkort) hos Skoda. Vi har også gjennomgått rutinen med de to nøklene mens jeg var der. Men lenger kom vi ikke.

Jeg er kommet så langt at nå er både jeg og kona registrert som brukere - det var for å si det mildt ikke enkelt. (Tips, du trenger enten en ganske ny telefon eller en PC for denne registreringa.)

Men nå er de slik at det er nokså tilfeldig hvordan sete- og speilinnstilling kobler seg til den som skal kjøre, og det skjer bare ved å velge bruker i displayed ved oppstart. (Bytt bruker)

Kjenner noen til om nøklene kan styre hvem som skal kjøre bilen - slik det gjorde på vår 10 år gamle Yeti? Og i tilfelle, hvordan gjør vi det?

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA