Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Ruteanvisning sluttet å fungere (midlertidig?)  (Lest 199 ganger)

roxy

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 31
    • Vis profil
Ruteanvisning sluttet å fungere (midlertidig?)
« på: Lørdag 12. ſeptember 2020, klokken 12:19 »
Skulle fra Brønnøysund og hjem og la inn "hjem" som destinasjon. Alt fungerer som det skal til å begynne med. Vi liker mange 10 min i stedet for færre lange ladinger. Dette resulterer i mye aktiv bruk av søkefunksjonen etter ladestasjoner i bilen. Jeg synes ikke denne funksjonen er veldig god på i3 og resultatet er mye søking og fram og tilbake for å velge den ladestasjonen vi vil ha.

Det hører kanskje med til historien at vi før ferien startet hadde lagt inn EVO 2020-2 kartet. Ingen ladestasjoner lå inne, men det merket vi ikke først og minnebrikke lå igjen hjemme. Etter et par dager dukket disse opp igjen uten at vi hadde foretatt oss noen ting.

Tilbake til problemet: I nordtrøndelag kuttet rutevisning ut. Beskjed i display var at ruteanvisning ikke var mulig, eller noe i den duren. den lille firkanten i høyre nedre del av skjermen som viser tid og km til ankomst var heller ikke synlig. Vi kunne heller ikke søke etter ladestasjoner.

Vi dro opp på Sjusjøen istedet for hjem og dagen etter dukket ruteanvisning mulig opp etter noen hundre meters kjøring. Vi kjørte da hjem uten å røre søkefunksjonen.

Et par dager senere gjorde vi 2 søk etter POI på en rute som var valgt og den streiket igjen. Denne gang var den kun borte i 5-6 min før den på ny var aktiv.

Noen som har vært borti noe lignende?
BMW i3 120Ah. 2019