Diverse > elbil.no og elbilforumets nettsider

Kommentere på nyhetsartikler elbil.no

(1/1)

jorgror:
Hvorfor er trådene for nyhetsartikler fra elbil.no låst her på forumet? Det blir (automatisk) opprettet en tråd som er låst for hver artikkel. Det er vel ingenting i veien for å diskutere de artikkelen her, selv om de har separat kommentarfelt? Man kan vel også undres om de faktisk trenger kommentarfelt, og om det ikke hadde vært bedre å linket til tråden på elbilforum. 

moderator 2:
Nytt fra elbil.no er en automatisk feed for å videreformidle det som skjer på elbil.no

I artiklene det linkes til på elbil.no er det muligheter for å diskutere innholdet. Vi mener det er bedre at diskusjonen tas kun på ett sted.
Feeden er ikke ment som dabattsted, men vil du diskutere emnet, er det bare å opprette et emne i riktig kategori for å diskutere der.

Lars
Moderator

Elmo:

--- Sitat fra: moderator 2 på ſøndag 19. Januar 2020, klokken 12:35 ---Feeden er ikke ment som dabattsted, men vil du diskutere emnet, er det bare å opprette et emne i riktig kategori for å diskutere der.

--- Slutt sitat ---
Det hadde vært enklere om "Sitat" knappen hadde fantes. Da kunne man kopiert sitat-teksten og lagt den inn i ett nytt emne. 
Men det er kanskje ikke mulig når "Svar" knappen er tatt bort ??

PS: fordelen med å kopiere som sitat fremfor bare å kopiere teksten i innlegget er at man får med linker og hvor innnlegget kommer fra.

moderator 2:
Hei

Vi har nå diskutert spørsmålsstillingen internt, og åpner opp for debatt under hver nyhetsinnslag, slik trådstarter ønsker :-) Så håper vi på fornuftig, velbegrunnet debatt og innlegg i elbilforum stil :-)

Vi åpner innlegg tilbake til 1.1.2020 for debatt.

Lars
Forum moderator.

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning