Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Roadster Ø.K.

Startet av marius, torsdag 24. oktober 2019, klokken 22:49

« forrige - neste »

marius

Hei,

Er på utkikk etter Roadster, er jo ikke lenge siden det lå både 4 og 5 stk til salgs på Finn, men nå ligger det bare 1 ute. Ikke lagret jeg noen av annonsene heller så kan ikke høre med selgerene om de ble solgt. ::)

Roadster forumet her er kanskje ikke det mest aktive, men noen her har kanskje i tankene å selge eller ikke har lagt ut nå pga kommende vinter? Eller kanskje noen kjenner noen som går med tanker om å selge.

Kan også legge til at vi har en Model 3 Performance, Rød m/ hvitt interiør og en 2016 BMW i3, 60Ah med det meste av utstyr som skal selges, kan være aktuelt med innbytte løsning på en av disse hvis det er ønskelig.  :)

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA