Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Lån av skistativ til TMX - Ålesund

Startet av Epifaniego, torsdag 21. februar 2019, klokken 12:36

« forrige - neste »

Epifaniego

Hei!
Jeg vurderer å kjøpe en Model X, og har fått arrangert prøvekjøring hele neste helg (1-3. mars). Kanskje jeg klarer å overbevise resten av familien!

Men så er det slik at vi skal en tur på fjellet denne helgen og da er jeg litt i beit på hvordan jeg skal få med ski. Så om det er noen i Ålesunds-området som har et skistativ e.l å låne bort / eller til utleie denne helgen så hadde jeg satt enormt pris på det.

Alternativt, hvilke erfaringer har man med å stroppe fast skiposer til sykkelstativ? Det er en utvei jeg ser for meg.

Setter også pris på om dere har tips om andre steder jeg kan spørre om dette. Tesla her i Ålesund hadde ikke stativ tilgjengelig.

Takk!
 

cra

Kjørte med ski stroppa til sykkelstativ på Caravella rett som det var, men har vært stasjonær på fjellcamp siden før vi fikk Tesla og S'en har ikke stativ. Er det Fjellsetra eller Strandafjellet som er destinasjonen, eller skal dere lelnger avgårde? På kortere turer er det i alle fall null problem å kjøre med ski bakpå, og jeg trur ikke jeg hadde hatt betenkeligheter på lengre turer heller om det var aktuelt. Gikk stort sett i alpint, så skiene stakk lite ut forbi siden på bilen.
Tesla Model S75D 30/6/17
Tesla Model S85 26/3/14-30/6-17, 82500km
Leaf 9/5/12
Think City, Har ACTIA diagnoseapparat.
Sykkylven (Sunnmøre)

Epifaniego

Takk for svar! Artig at det kom fra en "sambygding" - jeg er utflyttet sykkylving.

Det er snakk om Fjellsetra og Strandafjellet ja, så det er ikke lange ekspedisjonen. Da går det sikkert greit med sykkelstativ.


cra

Skistativ er i alle fall en rimelig måte å prøve det på, og fungerer det dårlig i lengda så går det jo an å oppgradere til noe annet etterhvert. Som sunnmøring er jeg jo tilhenger av å gå for en rimelig løsning først, i stedet for å bruke mer penger enn nødvendig på noe som kan løses enkelt. Fant derfor ut at å bruke sykkelstativet også om vinteren var "god butikk". :D
Tesla Model S75D 30/6/17
Tesla Model S85 26/3/14-30/6-17, 82500km
Leaf 9/5/12
Think City, Har ACTIA diagnoseapparat.
Sykkylven (Sunnmøre)

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA