Skrevet av Emne: Bilder vises ikke i tapatalk - fix?  (Lest 499 ganger)

Hyperstress

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 2193
    • Vis profil
Bilder vises ikke i tapatalk - fix?
« på: lørdag 22. desember 2018, klokken 14:57 »
Regner med mange leser forumet med tapatalk. Noen som vet hvordan en får fikset feilen som innebærer at de fleste bilder ikke vises i tapatalk? (Bildene lastes inn, men så vises bare et grått icon).

Sent fra min SM-G960F via Tapatalk

TMS85 2015 & e-golf FL 2017
e-tron 50 bestilt
Tidligere VW e-Up! 2013 og TMS85 2014

jorgror

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 193
    • Vis profil
Sv: Bilder vises ikke i tapatalk - fix?
« Svar #1 på: lørdag 22. desember 2018, klokken 15:29 »
Det er ikke noe du kan gjøre for å fikse dette. Forumet er ikke riktig satt opp. Får håpe Elbilforeningen har som nyttårs forsett å forbedre forumet, både teknisk og moderering. Forumet har en viktig rolle i å informere og hjelpe elbil kjøpere/eiere og derfor mener jeg at det bør prioriteres høyere enn i dag.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Model 3 LR AWD Deep Blue

Hyperstress

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 2193
    • Vis profil
Sv: Bilder vises ikke i tapatalk - fix?
« Svar #2 på: lørdag 22. desember 2018, klokken 16:59 »
Det var dumt. Og enig med deg at forumet trenger en modernisering :)

Sent fra min SM-G960F via Tapatalk

TMS85 2015 & e-golf FL 2017
e-tron 50 bestilt
Tidligere VW e-Up! 2013 og TMS85 2014

Bolfus

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 135
    • Vis profil
Sv: Bilder vises ikke i tapatalk - fix?
« Svar #3 på: lørdag 22. desember 2018, klokken 18:42 »
Det har vært sånn svært lenge, dessverre. Jeg har vent meg til at jeg ikke kan se bilder på forumet. For å se bilder på enkeltposter må man til nettleser, også svitsje tilbake til tapatalk for resten.

Elmo

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 7901
  • Elbileiere gjør det med spenning.
    • Vis profil
    • Elmo
Sv: Bilder vises ikke i tapatalk - fix?
« Svar #4 på: lørdag 22. desember 2018, klokken 19:14 »
Regner med mange leser forumet med tapatalk. Noen som vet hvordan en får fikset feilen som innebærer at de fleste bilder ikke vises i tapatalk?

Det gjelder ikke bare tapatalk. Samme problem på WEB :(
Bor i Asker. Elbilist siden 2005. Div. Saxo/P106 som vi har kjørt tilsammen ca 160.000 km. To fremdeles i daglig drift.
Har også en eUp 2015, gått 75.000 km, og "fikk" Tesla Model 3 i mars 2019.