Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Smart styring med taleassistent?  (Lest 874 ganger)

Bob_Core

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 6
    • Vis profil
Smart styring med taleassistent?
« på: Onsdag 05. Desember 2018, klokken 20:18 »
Hei,

For en tid tilbake fikk jeg en mail fra Mercedes om smart styring.

Har noen av dere brukt dette? Jeg ønsker å bruke det med Google Assistant / Alexa / Siri hvis mulig.

Jeg vet at de har åpnet for bruk av Google Assistant i US.

Utsnitt av mail
Sitat
vi jobber kontinuerlig for å forbedre Mercedes me connect- og smart control-tjenestene. Denne gangen har vi - i tillegg til arbeidet med selve tjenestene - også tatt for oss bruksvilkårene. Vi har revidert strukturen til bruksvilkårene: i den nye versjonen er tjenestene oppsummert i kun ett dokument. Dette letter håndteringen av bruksvilkårene betydelig.

Det er fra nå av ikke lenger nødvendig for deg å godta de spesielle bruksvilkårene enkeltvis. I stedet finnes det en kontrakt som inneholder alle vilkårene for Mercedes me connect- og smart control-tjenester. Hvis du ønsker å bruke konkrete tjenester som inkluderer språktjenester fra vår tjenesteleverandør Nuance, må du også godta den separate sluttbruker-lisensavtalen fra Nuance. I tillegg vil det glede oss dersom du ønsker å bidra til å forbedre våre produkter og gir ditt samtykke til dette.