Skrevet av Emne: Problem med "Lade i Norge" på Årnes med Citroen C-Zero  (Lest 195 ganger)

Hamiso

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 219
  • Eidsvoll
    • Vis profil
    • Lektrisk
Problem med "Lade i Norge" på Årnes med Citroen C-Zero
« på: søndag 02. desember 2018, klokken 12:32 »
Har problem med å bruke ladarane til "Lade i Norge" som Nes kommune tilbyr på Årnes, på vår 2012 C-Zero.
Har registrert rfid-kortet (Elbilforeningen) i "Lade i Norge", support i "Lade i Norge" bekreftar at dei har registrert at ladekabel er plugga i bilen, dei har til og med krevd betalt, basert på antal minutt ladekabelen var plugga i (men fjerna kravet etterpå). Det er berre at ladinga aldri startar. Andre elbilar, til og med andre trillingar, ser samstundes ut til å få lade utan problem.

(Oppdatert:) Har stort sett ikkje opplevd problem med lading andre stader. Det vil seie; ladeboksane på Jessheim storsenter har etterkvart blitt noko kranglete. Sist gong rapporterte kona at det byrja å lade, så stoppa det, fleire gonger. Så kom det eit gult varselikon på skjermen i bilen. Men ved å bytte til andre ladeboksar fann ho til slutt ein som fungerte. Så er det desse nye sakte-betal-ladeboksane som er problemet? Fryktar at desse boksane skal øydelegge ein elles velfungerande bil.

I forhold til Årnes og support i "Lade i Norge", så har eg gitt opp dei. Deira enkle forklaring er at det har gått ein sikring, og at det er Nes kommune som må ordne det...Grei måte å kome seg ut av eit slitsamt ansvar.

Så det ser ut til at det er eit eller anna mellom akkurat vår bil og desse ladarane, eller betalingsløysinga til "Lade i Norge". Sender dette ut her i alle fall, og håpar at nokon kanskje har ei god forklaring/løysing.


« Siste redigering: tirsdag 04. desember 2018, klokken 10:40 av Hamiso »
http://lektrisk.blogspot.com

-Citroen C Zero 2011, kjøpt desember 2012.
-Kjøpt Tesla Model 3 mars 2019.
-Pendlar med sykkel...
-...og har ein elektrisk grasklyppar.