Lokale elbilforeninger > Årsmøter og medlemsarrangement

2007 11 03 Stiftelsesmøte til Elbilforening i Agder

(1/2) > >>

PLUTO:
Vi er noen elbilfantaster på Sørlandet som nå starter opp Agder Elbilforening :). Er det noe slikt andre steder i landet? ??? Tanken vår er at vi ønsker å stå sammen for tips og hint, samt noe service og vedlikehold. Flere av oss har Think så vi har til foreningen kjøpt inn et diagnoseapparat til Think som alle medlemmer kan få bruke. På litt sikt blir det nok litt mer utstyr. Alle som har elbil er velkommen uansett merke.  I det foreløpige styret er to Thinker og en Clio. Poenget er å holde flest mulig elbiler på veien lengst mulig, uten dyrt vedlikehold. Hvem vet hva det kan utvikle seg til?

Ken:
Jeg er med ;)  Ken

PLUTO:
Du er litt beskjeden der, Ken. Du er jo ikke bare med, men formann i denne nye forening.

HHF:
Godt at formannen er med da i alle fall  ;D

Lyder som et flott tiltak og lykke til!

Hadde det vært en klubb med jevnlige møter for Think i mitt nærområde, hadde jeg nok deltatt jeg også. Kunne jo vært fint med "mekkekvelder" og annet hvor man kunne fått litt mer innsikt i hvordan man selv kunne gjort det som gjøres kan (og bør) ...

PLUTO:
Idag er Agder Elbilforening formellt startet. Vi hadde en hyggelig treff i solskinnet og utenfor mens de harde forhandlinger foregikk stod der både Think, Reva og Renault Clio. Kewet kunne vært representert, men eieren valgte å komme i fossilbil. Til info er Ken styreleder, jeg Pluto er nestleder og Olle er styremedlem. Til felles glede ankom også diagnoseapparatet til Think idag, så da er vi virkelig igang.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning