Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Nå hiver Peugeot seg på

Startet av Måkemannen, tirsdag 25. september 2018, klokken 20:31

« forrige - neste »

Måkemannen

Ser ingen forumtråd om denne fra før, så da får en lage selv.

SitatPeugeot kaller selv bilen en muskelbil, men den er selvsagt en elbil. Den elektriske motoren yter 462 hestekrefter og 800 newtonmeter dreiemoment. Firehjulsdrift sørger for at null til 100 km/t går på under fire sekunder. Batteriet er på 100 kWh og gir en rekkevidde på 600 kilometer etter ny målestandard. Induksjonslader sørger for at du kan kjøre over et ladepunkt og lade trådløst, mens hurtiglading skal gi deg 50 mils rekkevidde på 25 minutter.

Link

Desverre ser det ut til å være et fremtidkonsept, som det blir en stund til vi får se. Utfra overskriften hadde jeg håpet det kunne bli en konkurrent til DS sin Crossback, men ble skuffet.

Counterpointer


Måkemannen


RonnyØ2


Counterpointer

Har også litt Ford Taunus fra 70 tallet pregLitt camp faktisk


Gordon Retriever

#6
Peugeot-sjefen er ikke fullstendig avvisende:I følge bilnorge.no har Peugeot-importør Bertel O. Steen kunngjort sin interesse for å hente hjem 3000 eksemplarer.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA