Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Hatogelsk forhold til Thinken min

Startet av MortenT, fredag 06. mai 2011, klokken 00:17

« forrige - neste »

MortenT

På tross av problemer med både Think og Think Global så kan jeg ikke annet enn glede meg over turene som vi får med bilen! Selv om den både ruster og skrangler.

Det er trist å tenke på hvordan alt kunne vært annerledes om Think Global hadde tenkt litt annerledes. Det er sikkert slik "fotballidioter" har det når favorittklubben forteller at de driter i deg som ihuga fan?

Uansett så er vi nettopp kommet hjem fra en langhelg på Stalheim Hotell (takker for glimrende service som vanlig) og har hatt noen fine turer rundt i området.
Var blant annet opp Flåmsdalen så langt det praktisk lot seg gjøre, Undredal og utover Nærøyfjorden fra Gudvangen til Bakka. Og ikke minst opp og ned Stalheimskleiva.
Bildene fra turen finner dere her:
http://www.flickr.com/photos/morten-t/sets/72157624197851745/

Morten

cra

En del av disse bildene burde absolutt bli å finne i Think sitt salgsmateriale framover! Flotte bilder av en flott bil i et flott landskap!  :)
Tesla Model S75D 30/6/17
Tesla Model S85 26/3/14-30/6-17, 82500km
Leaf 9/5/12
Think City, Har ACTIA diagnoseapparat.
Sykkylven (Sunnmøre)

MortenT

Sitat fra: cra på fredag 06. mai 2011, klokken 09:34
En del av disse bildene burde absolutt bli å finne i Think sitt salgsmateriale framover! Flotte bilder av en flott bil i et flott landskap!  :)
Takker for det!
Jeg er en enkel amatørfotograf som fortsatt er i en bratt læringskurve :)

Think fikk i fjor rett til å bruke alle mine bilder vederlagsfritt, men pga. dårlig kommunikasjon og manglende respons på reklamasjoner har jeg trukket tillatelsen til å bruke bildene. Ønsker de nå å bruke noen av bildene mine må de først av alt henvende seg til meg og deretter må vi diskutere pris og slik det ligger an nå blir det meget dyrt for dem!

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA