Bilmerker > BMW i3

Maks batterikapasitet i servicemenyen 94Ah

(1/11) > >>

Pallesnekkern:
Hei

Er det flere som har sjekket ut sin max batt cap. i servicemenyens punkt 13.x ?

Jeg tenkte det kunne være interessant i se utvikling av denne over tid.

Jeg har sjekket den 4 ganger siden bilen var ny. Den har nå rullet 10.000km

29,5
29,5
29,6
29,5

Orbit:
Jeg har i praksis samme kjørelengde, og ligger på tilsvarende tall (målt ved fulladet bil). Bestenotering er 30.1 rett etter uthenting, men jeg begynte uheldigvis ikke å logge dataene før nyttår. Om det er noen trend så langt, så er den i positiv retning. Mest sannsynlig har det med stigende temperaturer å gjøre.

Generelt er det fort 0.1 - 0.2 kWh variasjon fra dag til dag, ca 0.5% av totalen. Så jeg tror ikke en skal se blindt på et tall fra en enkelt måling.

Kuriosa: Bestenotering utenom uthenting (29.86) er rett etter å ha kjørt 1300km (se rask økning i utkjørt distanse i begynnelsen av april) på to dager med hurtiglading og relativt dype utladninger (<10% SOC før lading). Kanskje batteriet trenger litt intensiv trim innimellom?  ;D

Autowinder:
29,7 idag ved 5855km og 27,8 ved 2983km i april.

Orbit:
PS: Mine tall er fra Connected-nettsidene. Jeg sjekket mot servicemenyen i bilen, som akkurat nå sier 29.7 for både Max.kapa (SocMax) og Batt.Ladung (Soc). Nettsidene viser tall med flere desimaler, og marginal høyere verdier. Servicemenyen trunkerer tydeligvis tallene, ikke avrunding. (Soc er litt under max da jeg har kjørt ca 3 km etter lading.... men har også sett noen ganger at Soc er noe over SocMax ved ladeslutt)

Olemann:
Hvordan finner du de tallene på nettsidene?


--- Sitat fra: Orbit på Tirsdag 13. Juni 2017, klokken 20:52 ---PS: Mine tall er fra Connected-nettsidene. Jeg sjekket mot servicemenyen i bilen, som akkurat nå sier 29.7 for både Max.kapa (SocMax) og Batt.Ladung (Soc). Nettsidene viser tall med flere desimaler, og marginal høyere verdier. Servicemenyen trunkerer tydeligvis tallene, ikke avrunding. (Soc er litt under max da jeg har kjørt ca 3 km etter lading.... men har også sett noen ganger at Soc er noe over SocMax ved ladeslutt)

--- Slutt sitat ---

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning