Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Det store lademøtet

Startet av moderator 2, fredag 09. juni 2017, klokken 10:49

« forrige - neste »

moderator 2

Det store lademøtet

Oslo og Akershus elbilforening inviterer til stort medlemsmøte på Kuben i Oslo. Temaet er årets hotteste, nemlig lading.

    Tid: Tirsdag 13. juni 2017 kl. 18:00 - 20:00(dørene åpnes 17:30)
    Sted: Kuben, Kabelgata 10-12, Økern


Folk flest i Oslo og Akershus bor i leilighet. Vi følger opp med hvordan løsningene blir i fremtiden, og har samlet flere eksperter på både hvordan du kan organisere lading i ditt sameie eller borettslag, og hvorfor det er viktig å bygge ladeinfrastruktur over hele vårt område.

Dette møtet passer for deg som er medlem, eller har planer om å kjøpe ladbar bil.

Vi har veldig mange gode fagfolk til stedet, som både skal snakke i plenum, og vil være tilgjengelig før og etter møtet.

Program

Møtet starter klokken 18:00, og vi åpner dørene klokken 17:30. Møtet ledes av Geir Rognlien Elgvin.


  • Byrådet sender byrådssekretær Daniel Rees som kommer med oppdatering fra hva Oslo kommune gjør på elbilfronten.
  • Isak Oksvold fra eiendomsutvikler Aspelin Ramm forteller om Oslos (og kanskje verdens beste ladegarasje), og hvordan den ble bygd opp fra start til åpningen nå i år.
  • Magne Storebø, som har stor kompetanse på lading i borettslag og sameier vil snakke om sine erfaringer, og gi konkrete råd.
  • Tormod Bergheim kommer for å informere om rådgivningstjenesten til Norsk elbilforening for borettslag og sameier.

Det kommer flere ladeaktører i tillegg, som kan gi gode råd om hvordan du bygger opp en ladeløsning for deg, dere, ditt borettslag eller sameie.

Vi oppdaterer programmet på Facebook helt frem til arrangementet.

Meld deg på via Oslo og Akershus sin Facebookside !

Velkommen!

Hilsen styret i Oslo og Akershus elbilforening
Mvh Lars, moderator på elbilforum.no

Orbit

Har selv ikke mulighet til å komme den dagen, men det hadde vært interressant å høre hvordan kommunen ligger an med å oppfylle sine forpliktelser i forhold til den nye parkeringsforskriften (som kom fra statlig hold) innen 1/1-2018. Den vil allerede i dag kreve utbygging av flere ladeplasser i Oslo. Med kommende utvidelse av beboberparkering (som faller inn under 'vilkårsparkering') blir det krav om lademulighet på enda flere offentlige parkeringsplasser.
2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA