Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Noen som kan si om dette er en bra deal??  (Lest 3147 ganger)

CillepusAna

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 13
    • Vis profil
Noen som kan si om dette er en bra deal??
« på: Onsdag 27. Januar 2016, klokken 08:25 »
Som noen sikkert vet har jeg hatt STORE problemer med min eGolf :-(. Nå har den stått på verksted siden 5. januar med bremseproblematikk. Mistet all bremsekraft da jeg skulle lade på Gardemoen. Volswagen tok dette veldig alvorlig og ville ha bilen inn pronto.

Jeg har eid bilen i 49 dager og av de 49 dagene har den stått 29 dager på verksted. To ganger for ladeproblematikk og nå siden 5. jan med bremseproblemer.

Jeg har nå bedt om ny bil da jeg ikke orker flere problemer med min eGolf.

Har fått følgende tilbud fra Volswagen:

Ny bil nå, men med noen små endringer: Sort (har blå) - kan jeg leve med :-), Ikke fjernlysstyring - kan jeg leve med :-).

Lånet på den bilen jeg har i dag må sies opp og nytt opprettes på den nye bilen. Dette vil koste meg kr 1900  - usikker på om jeg kan leve med den utgiften i tillegg til at jeg også har betalt to avdrag på bilen totalt kr 8000,-.

Leie/lånebil skal være gratis i følge Volswagen, men det stemmer ikke helt: Den leiebilen jeg har nå har hittil kostet meg kr 2000,- i diesel og det vil påløpe bompengekostnader. Jeg pendler tur retur Hamar Oslo hver dag til jobb. Bompengene er noe billigere med leiebilen da kr 90 pr dag dekkes av Volswagen, men det vil allikevel koste meg ca kr 160,- pr dag x 10 dager.

Så en total kostnad for leiebil på ca 3600,- som jeg mener Volswagen bør dekke. ER JEG URIMELIG??

De har lagt til 3 års 45000 service på den nye bilen. Er dette bra?

Hvis jeg vil ha identisk bil som jeg pr i dag eier vil det ta opp til to måneder å få den, da den må produseres.

Hvis noen kan komme med innspill vil jeg sette stor pris på det :-)

Ana-Maria


CillepusAna

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 13
    • Vis profil
Sv: Noen som kan si om dette er en bra deal??
« Svar #1 på: Torsdag 28. Januar 2016, klokken 12:52 »
Takk for svaret Sven-E  :)