Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

EL-bil treff

Startet av Ebbe, fredag 26. september 2014, klokken 20:56

« forrige - neste »

Ebbe

Hei! Vi prøver å få til et EL-bil treff søndag 28/9 med tema om hvor enkelt det lar seg gjøre å ta vare på lakk og interiør for oss som ikke har tid eller er spesialister på dette. Det vil bli demo på nye vaskemetoder i forhold til lakktype vi har på våre biler etc. https://www.facebook.com/Tesla.Treff Selvsagt åpent for alle med EL-biler uansett merke! Vi må da hjelpe hverandre!
P39240

Ebbe

Vi kommer til å demonstrere steinsprut film samt forklare endel om produktene , i tillegg vil vi forklare og vise endel rundt lakkforsegling, produsenter foredeler ulemper forskjeller mm.
Tar opp ting rundt produkter egnet for vinter/klargjøring av bil
Behandling og vedlikehold av utvendig og innvendig i bil. Vi har følgene produkter som vi kommer til å ha fokus på.

OptiCoat Pro
OptiCoat Gloss-coat
Optimum Interiør produkter og impregneringer
Igreenlover produkter (lakkforseglinger) impregneringer, behandling mot lukt/bakterie vekst allergier.
Liquid Elements Produkter (lakkforsegling) ellers alle typer produkt.

Stensprut/slitasje film:
Xpel
SunTek

Solfilm:
SunTek
Flexfilm

Bulkreperasjoner/smartrepair.
Foliering
Mm

Hjertelig velkommen!
P39240

okd

Ser at Stokke kommune ikke  er særlig "vennlige"  når det gjelder tilgjengelighet til ladestasjonene, spesielt for tilfeldige besøkende kveld og helg.
Euroleaf, Tekna registrert 4/10-13

Ebbe

Gjelder vel hele Vestfold det dessverre!

Ja da ses vi i morgen! Morro å vaske/ta vare på bilen i løpet av 25 minutter med nye vaskemetoder i stede for 2 timer som jeg brukte tidligere. Også lært meg å vaske bilen med tilnærmet null vann. Miljø vask med lite spillvann og kjemikalier.
P39240

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA