Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

OK tilbud?

Startet av hpe, onsdag 27. august 2014, klokken 21:48

« forrige - neste »

hpe

Som nevnt i en tidligere tråd så snuser jeg på E-Golf. Har nå fått følgende tilbud:
Dyp sort perlemetallic med titansort skinn

-Fjernlysassistent
-Laneassist
-Lys & Sikt pakke
-Parkeringsassistent
-Keyless
-Tonede vinduer
-Ryggekamera
-Skinn Vienna
-Speil utvendig el.klappbare
-Sidekollisjonsputer bak
-Ambientebelysning


Kr. 315 000 inkl. vinterdekk på felg. Norsk bil, helt ny. Jeg tenker å si 310 000 - hva tror dere om den prisen? Prispåslaget blir etter hva jeg kan se da ca. 15 000 kroner kontra det den ville kostet om jeg hadde kjøpt den direkte fra VW-forhandler.

Sonus

Husk at det er mulig å få rabatt hos forhandler ;)

Vår bil er nesten helt lik, men uten ambiente og vinterhjul og vi betaler 275.000 med Dynaudio i tillegg. 7% firma rabatt. Vinterdekk får du rimelig hos en dekkforhandler, kan tenke meg 6-7000 for premium dekk på felg.

hpe

Ja, skal nok prøve å prute litt. Dette er ikke en VW-forhandler, men en forhandler som har skaffet bil fra VW, så de ønsker vel gjerne litt margin når de skal selge.

Jeg har enkeltmannsforetak, så mulighetene til firmarabatt er nok dessverre ikke tilstede. Om man tar utgangspunkt i 275000, legger til 7% på toppen av det, og tar med prisen for vinterdekk på felg (6-7000), så er vi godt over 300000. Og et lite påslag må man vel regne med om man skal slippe å vente på levering fra VW? Jeg er avhengig av ny bil siden min nåværende neppe passerer EU-kontrollen, og har derfor dessverre ikke mulighet til å vente til vinteren med å få bil.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA