Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Kewetķnerten

Sider: [1]
1
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Takstativ ønskes kjøpt
« på: Torsdag 16. ſeptember 2021, klokken 20:29 »
Noen som har takbøyler til 2010 City til salgs eller vet hva som kan passe?  Trenger til byggshoppen av og til..

2
Tidlige: Buddy / Kewet / Car controller til Knerten? Cityjet 5
« på: Tirsdag 08. Juni 2021, klokken 07:45 »
Knerten ble presset for langt for noen uker siden og alarm gikk samt at han ikke tok lading, er nå ladet opp og resatte med jumpere på S8 og 9 men vil ikke.  Dødt dash.
 og så noen litt rare påfunn som at etter resetting kan den gå en vei.
Er det noen som kan selge meg en CC for å sjekke om det er den, eller låne meg.  Jeg har til Buddy men den virket ikke selv om den har samme betegnelse på boksen.  :-)

3
Tidlige: Buddy / Kewet / Bryter for "race mode" cityjet 5
« på: Onsdag 24. Februar 2021, klokken 20:18 »
Heia, noen som har en slik vribryter (potensiometer) liggende, eller vet hvor jeg kan få fatt i en slik?  Prøvde Elbil i Oslo uten hell...
Mvh
Thor

4
Tidlige: Buddy / Kewet / Knerten er frostskadet
« på: Mandag 15. Februar 2021, klokken 17:09 »
Heia, etter to uker med sprengkulde ned til -15 har det endelig blitt mildvær!  Jeg har ikke kjørt ham for låsen frøs fast så jeg kom ikke inn..  var fulladet før frosten kom og når jeg i går satte meg inn var jeg overrasket av at den viste fulladet fortsatt, men kjørte frem og tilbake og alt virket ok.  På vei hjem fra jobb var den nede til 40% og så ble den helt skjelven og ville ikke helt hjem.  Etter 2 timer med strøm er alt ok og den viser nesten fulladet som den nok ikke er.  Har jo NiCd, kan kulden ha medført at den roter med "hukommelsen"  er jo så voksen at demens kan være en diagnose....
Jeg er spent på morgendagens tur på jobb.  10 år siden sist kuldeperiode og håper på 10 år til neste gang, kuldegrader er noe man skal man ha i fjellet!   :)

5
Tidlige: Buddy / Kewet / Hvor mye jobb å ta ut motor på Buddy 2009?
« på: Tirsdag 29. ſeptember 2020, klokken 20:00 »
Jeg har en 2009 som kortsluttet slik at deler av dash tok fyr.  Har tenkt å ta ut motor da den bare er gått 20t for å ha i reserve for "Knerten"  (kewet 98).  Hvor mye arbeid er det og er det rett frem så jeg kan gjøre det i gårdsrommet en lørdag?  Er motor og kasse i en enhet?
Mvh
Thor

6
Tidlige: Buddy / Kewet / 2009 Buddy går bare bakover?
« på: Torsdag 20. August 2020, klokken 10:17 »
Heia, min brors 2009 Buddy har gjort seg vrang, plutselig ville den bare bakover og sprenger sikringene.  Har nå byttet cc uten hell, hva i alle dager plager den?

Knerten derimot bare går og går. :-)

7
Tidlige: Buddy / Kewet / Knerten - en gul(l)bil!
« på: Fredag 17. Mai 2019, klokken 07:03 »
Heia og gratulerer med dagen!  Vil bare dele noen tanker rundt Knerten som de av dere som har vært her lenge sikkert kjenner da den tilhørte Hans Aspenberg som har masse info på sine sider om denne bilen.  Jeg har aldri hatt elbil men har flere fossilbiler hvorav noen veteraner.  Ifm med at jeg fikk bomringen noen hundre meter fra boligen var det et irritasjonsmoment at jeg ikke kunne komme meg på andre siden.  Fant Knerten på Finn og var ikke lenger unna enn jeg kunne gå til selger og kjøre den hjem. 1997 El jet 5. Nye skiver og bremsewire så gikk den gjennom EU.  Den er en fryd å bruke i sentrum og alle blir glade av å se den.  Kmteller lyser bare delvis men iflg selger er den gått ca 120' km .  Rekkevidde 30 til 40 km som er nok for meg og lader 2 til 3 ganger i uken.  Jeg har all dokumentasjon og kvitteringer fra den var ny så jeg syns den fortjener å bli tatt vare på på linje med de litt "finere" bilene.  Eneste jeg kunne tenkt meg å gjort noe med, er den "klunkelyden" når jeg starter, er veldig mye slakk i mellomaksler ut fra diff/gearkasse, men såvidt jeg forstår er dette normalt?  Den vribryteren for save, normal til sport virker ikke helt godt, jeg var etter dem i Oslo, men når de hørte jeg var i Rogaland mistet de interessen for de ville helst ha den inn på verksted...  Vet noen hvor jeg får kjøpt en ny bryter?  Hvis noen har gode deler, motor, børster osv til den for fremtiden så gi et vink -kjekt å ha :-)  Jeg ser ikke mange andre i trafikken, en og annen Buddy så antar tiden som billig bruksbil begynner å sette spor.  Her er bilde av Knerten tatt i dag, den får seg en 17. Mai tur gjennom sentrum for å gjøre store og små glade! 

8
Tidlige: Buddy / Kewet / Alum felger til Eljet 5?
« på: Tirsdag 12. Februar 2019, klokken 21:16 »
Jeg fikk et fint sett på Finn  :)

Sider: [1]