Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - oggy007

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Model S / Sv: Høyfrekvent lyd ventilasjonsanlegg Video lagt til!
« på: Lørdag 20. Februar 2021, klokken 05:58 »
Var som sagt inne i bilen igjen, og de fikk høre/sett filmen jeg linket her. Da hørte dem vertfall lyden.
FSD computeren ble byttet, uten hell. De prøvde også å smøre opp kupe vifta, men dette hjalp ikke. De har da bestilt ny kupe vifte for å prøve å bytte denne! Høres mer riktig ut spør du meg. Glad at det virka som litt mer «tak» i problemet idag, iforhold til dagen før. Satser på ny vifte fikser problemet før jeg tar livet av noen  :-X

2
Model S / Sv: Høyfrekvent lyd ventilasjonsanlegg Video lagt til!
« på: Fredag 19. Februar 2021, klokken 11:22 »
Da har jeg fått testa litt til, og den gir seg ikke ved å switche av AC. Skal inn til Tesla nå å bytte FSD chippen, så får høre om noen andre kan høre det der nå..

3
Model S / Sv: Høyfrekvent lyd ventilasjonsanlegg Video lagt til!
« på: Fredag 19. Februar 2021, klokken 01:10 »
Har fått tatt et nytt opptak. Her hører du forskjell fra når jeg skifter fra 5 til 4 i vifte hastigheten.
Er det bare meg som hører det!?

https://www.dropbox.com/s/0h4y526j9te3tl6/IMG_0642.MOV?dl=0

4
Model S / Sv: Høyfrekvent lyd ventilasjonsanlegg Video lagt til!
« på: Torsdag 18. Februar 2021, klokken 21:50 »
Ja, vil også tro det har noe med vifta å gjøre.
Men det virka ikke helt som de hadde trua på at det var noe med den, av en eller annen merkelig grunn. Kjedelig når de også ikke greier å høre lyden. Så du videoen? Du hører lyden? :P

5
Model S / Høyfrekvent lyd ventilasjonsanlegg Video lagt til!
« på: Torsdag 18. Februar 2021, klokken 15:36 »
Hei folkens.
Har slitt ei lita stund med en helt sinnsykt irriterende høy frekvent lyd fra klima anlegget. (Noe jeg mener det kommer fra).
Lyden høres ut som en gresshoppe bare med veldig rask takt, og den kommer å går litt. Høres best på vifte innstilling 3-5, men også på 1-2-6-7. Etter jeg bytter vifte innstilling fra feks 4-3, så tar det kanskje 30-40 sekunder før lyden begynner igjen. Noen som har hørt om dette tidligere??
Var hos Tesla idag, og de mente det kunne være HEPA filteret, selvom de sa dem ikke hørte noe. Fikk bilen tilbake med nytt filter, og lyden var der enda. Returnerte til Tesla, og de satt seg inn med meg i bilen og hørte, men han som satt med meg i bilen hørte ikke lyden, men tenkte kanskje om det kunne være kupe filteret. Jeg ventet litt, og dem kom tilbake å sa den ene vifta på FSD computeren ikke gikk, og at dette kanskje kunne være feilen. Jeg hadde dårlig tid å måtte på jobb, men sitter nå her å tenker at det da ikke kan være FSD viftene, da lyden forsvinner når jeg slår av ventilasjons systemet!
Legger ved en video her, selvom det regner og dette forstyrrer videoen litt så hører jeg enkelt den høy frekvente lyden!

Edit: Nå skal video være oppe å gå.
https://www.dropbox.com/s/7z8aca97ywc2wvf/IMG_0635.MOV?dl=0

6
Model S / Sv: Luftfjæring som sakte slipper ut luft
« på: Torsdag 11. Februar 2021, klokken 06:06 »
Hva vil en fix på dette systemet innebære? Enkle saker, eller dyrt som F...

Jeg våger å komme med en høyst uoffisiell tanke om hvor mye jeg tror dette kan komme på..
Det verste er om du må bytte kompressor og dempere/belger. Er du rask kan det godt være det bare er en luft lekkasje som kan fikses en plass. Du burde høre etter lekkasje å prøve å lokalisere. Er du uheldig så må hele støtdemperen og/eller kompressoren byttes.

Kort sagt:
Heldig: 3000-6000
Uheldig 30.000-40.000


Altså. Ekstremt stor fallhøyde her, og ekstreme forskjeller på pris i forhold til hva som faktisk er galt med bilen din..

7
Model S / Sv: Trekke Model S baklengs opp fra grøfta - hvordan?
« på: ſøndag 22. November 2020, klokken 23:49 »
Hei. Tar denne opp igjen, da sesongen nærmer seg for glatte veier og snø. Det er garantert noen av oss som kommer til å havne i den situasjonen å kjøre ut på glatte veier i vinter. For megselv så tenker jeg det kan være lurt å være litt forberedt på dette. Ser at det snakkes om stropp rundt bakhjulene, bærebro osv. Noen som har havnet i denne situasjonen, evt vet hva en burde ha liggende i bilen og hva som egner seg best???

Hilsen en som ofte kjører Sørlandet, Haukeli, Sørlandet :)

8
Tesla SW og AP / Sv: Snart på tide med MCU3?
« på: Torsdag 12. November 2020, klokken 20:32 »
Er også enig at en fille-prosessor ikke burde sitte i en så dyr/avansert/premium bil.
Får vel ikke dette som en gatis oppdatering, men håper på en pris som er litt i nærheten av det vi finner i butikkene. Om en prosessor koster 5k, så burde jo ikke prisen bli over 10k :-\
MEn det er kanskje forskjellige ting som må skiftes, akkurat som når jeg bygget to PCer. Ny prosessor, blir jo fort til et nytt hovedkort også.
Merker at MCU2 bruker litt lang tid nå, når jeg skal laste inn youtube.

Absolutt enig her! Prøvde å finne noe om dette problemet rundt på nettet. Fordi jeg syns generelt MCU2 bare blir treigere å treigere. Vertfall fra da jeg kjøpte bilen i 2018, men det har vell med alle de nye tingene de trykker inn i softwaren. Merket spesielt etter HW3 oppgradering i instrument cluster at det «lagger» fryktelig mye, nå som alt rundt bilen vises. Lagger mye mer ved bruk av browseren. Dette er ekstremt irriterende. Føler vell det er noe bedre på Model 3 (en kamerat som har denne med HW3) men det har vell med at Model S krever mer pga begge skjermene...

9
Tesla SW og AP / Sv: Beste Tesla-app for Apple Watch?
« på: Onsdag 28. Oktober 2020, klokken 05:44 »Reinstallasjon må gjøres fra AppStore på selve klokken
[/quote]

Aaaaah! Takk for hjelp! :+1:

10
Tesla SW og AP / Sv: Beste Tesla-app for Apple Watch?
« på: Tirsdag 27. Oktober 2020, klokken 20:08 »
Noen som vet hvorfor man ikke får lastet ned Watch app for Tesla lengre? Var så heldig å fikk tak i en promokode, og appen var knallbra! Etter bytte av telefon og klokke har det skjedd noe tull som gjør at jeg måtte laste ned appen på nytt, men står kun med grått «kjøpt». Ikke mulig å laste ned. IOS..

11
Tesla SW og AP / Sv: 2020.12
« på: ſøndag 12. April 2020, klokken 04:10 »
2020.12.5 nekter å starte installering på min nov. 2017 S. Har forsøkt 15 ganger nå. tips mottas med takk.

Husk og deaktivert Sentry mode før installering. Kan ikke være aktivert samtidig som du oppdaterer.

12
Tesla SW og AP / Sv: 2020.12
« på: Onsdag 08. April 2020, klokken 15:12 »
Det er tydligvis nok kraft i 2.5 HW til og vise kjegler i «liten skjerm». Det er jo bra det, men tror ikke man er noe nærmere 3.0 HW av den grunn.
Man må jo uansett inn til SC for å få denne installert, men er jo ikke feil «mens vi venter update».

Jeg har for øvrig min inne til service nå, og fikk dette svaret etter å ha forespurt HW3:

Heisann Oscar. Når det gjelder HW3-oppgradering så blir det lagt opp puljevis og dette gjelder dessverre ikke din bil enda. Vi har heller ikke fått noen dato for når dette trer i kraft for din bil så vi får ikke gjort noe med det denne gangen. Ønsker deg en fortsatt strålende dag og velkommen til oss!

Med vennlig hilsen
Tesla Service Kristiansand

Så håper rundt sommertider at det kan bli aktuelt med innkalling for oppgradering ;)

13
Tesla SW og AP / Sv: Venter du på oppgradering til FSD (avstemning)
« på: Torsdag 02. April 2020, klokken 12:38 »
Jeg kan også bekrefta faren til en kamerat av meg plutselig fikk beskjed at «delene dine var på lager» han ringte, mest litt småirritert for han hadde ikke bestilt noen deler! Ble temmelig glad da det viste seg å være HW3 oppgadering! Tror det var Rud han hadde bilen sin.
Jeg bestilte service på Tirsdag, og slang med at jeg gjerne kunne vente med service hvis HW3 kom nå i vår, men fikk just melding at de ikke har noe informasjon rundt når dette kommer. Dette er Tesla Kristiansand.

14
Tesla SW og AP / Sv: Venter du på oppgradering til FSD (avstemning)
« på: Torsdag 02. April 2020, klokken 09:31 »
Fantastiske nyheter! Jeg har opprettet servicetime i appen og slengt på en liten "forespørsel" om dette er mulig å ta samtidig som 1 gangs servicen på bilen min. Som forøvrig er gått 40.000 km og ca 1 og 4 mnd gammel.

15
Tesla SW og AP / Sv: 2019.40.50.7
« på: Torsdag 09. Januar 2020, klokken 15:17 »
Enig med de som skriver pingpong her. Bilen svaier fra side til side, og jeg tenker støtt og stadig "fyren bak meg er sikkert overbevist om at jeg kjører i påvirket tilstand" ..

Det geniale er jo at når du faktisk kjører i påvirket tilstand vil politiet bare tenke at du kjører på autopilot og la deg kjøre videre...  :police: ::)

Morsom spøk, genialt og NÅR er vell ikke akkurat de rette ordene her. Og tilbake til alvoret. OM du er så patetisk å setter deg bak rattet i påvirket tilstand, så må man for guds skyld håpe at folk blir stoppet. Fælt og se data på promille kontroller avogtil når man leser at feks 5 av 50 biler som ble stoppet var påvirket. Det er hver 10ende bil du møter på veien!

Ja takk til flere promillekontroller sier jeg! SKREMMENDE få jeg har vært med på, 12 år  med lappen og 25k km snitt vært år.. Har vell blåst 2 ganger i mitt liv!

Folk som er glade i en fest og et par glass på kvelden og sene nattestimer som meg,, kjøp dere en alkotester og spar samfunnet for X antall farlige og potensielt tragiske situasjoner! ;)

Nå var dette svar på det som etter alle solemerker var en spøk. Men kan ikke understreke hvor viktig dette er!

Sider: [1] 2 3 ... 7