Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - VWspirit

Sider: 1 ... 9 10 [11]
151
Avansert: Batterier og Lading / Sv: vw City Stromer
« på: lørdag 01. mars 2008, klokken 19:27 »
hei
Har no prøvd men den starter ikke, det kommer summing og eg hører at klikker når eg vrir svitsn til start men det røde lyset på batteriet lyser hele tidenetter et lite øyeblikk så kommer det gule med lynet. Det nye batteriet er kjøpt på biltema helt vanligt blybatteri 42Ah som det sto på det gamle er det noe galt med inverteren kansje. Håper på svar
mvh
fal

152
Avansert: Batterier og Lading / Sv: vw City Stromer
« på: fredag 29. februar 2008, klokken 22:44 »
Hei.
Takk for svar har sendt en melding til deg i tilleg til dette, men skriver det en gang til:
er det den som er baki bilen sammen med batteriene du mener med BMaS (Battery Management System) eller. hadde vert veldigt fint om du kan forklare meg litt om dette er helt grønn på dette. nei eg har ikke en sånn kabel bør kansje kjøpe meg en sånn en. Lys som lyser er det gule med lynet og det røde for forbruksbatteriet

153
Avansert: Batterier og Lading / vw City Stromer
« på: torsdag 28. februar 2008, klokken 21:51 »
Hei
er ny her i forumet. Kjøpte meg en city stromer 1998 mod sept.2007. Virket helt fint til for en måned siden, en dag  ville den ikke starte det viste seg etter litt undersøkelse at det var forbruksbatteriet som også fungerte som start batteri for inverteren, så tosken eg var så fikk eg en kompis til å stille med bil med startkabler det gikk ikke så bra det gnistret voldsom så vi turte ikke mer. etterpå fikk eg konstatert ødlagt celle i batteriet. om dette hadde hent før min gode ide med startkabelen eller ettepå vites ikke.
Men eg gikk til innkjøp av et nytt batteri, men det fungerte dårligt hørte det sa klikk men el motoren startet ikke. Etter noen dager resette eg batteri overvåkeren som ligger bak og prøvde igjenn, etter noen forsøk så startet el motoren, eg slo av og prøvde igjenn men måtte ha en 4-6 forsøk før den startet igjenn, men no starter den ikke mer. Det eg lurer på er det noe slags sikringer inne i inverteren som kan vere defekt, håper noen kan komme med innspill på hva som kan vere problemet.

Sider: 1 ... 9 10 [11]