Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - HelectriC

Sider: 1 [2] 3 4
16
e-Golf / e-Golf facelift
« på: Fredag 08. Januar 2016, klokken 18:32 »
Leste nettop at eGolf facelift kommer til høsten. Da med Virtual Cockpit, Store skjermen med berøringsfrie kommando og induktiv lading av mobil blant annet. Blir spennende å se :)
http://www.autobild.de/artikel/vw-golf-facelift-e-golf-touch-ces-2016-sitzprobe-5521782.html

17
Hordaland elbilforening / Lading ved Vestkanten kjøpesenter
« på: Fredag 25. Desember 2015, klokken 09:38 »
Har lurt på dette med lademulighet ved Vestkanten kjøpesenter. De har kun to (2!!!) Schuko i hele anlegget. Eller er det noe jeg har gått glipp av? Vanvittig dårlig spør du meg i et anlegg som nettopp er blitt pusset opp. Betale for parkeringen skal man og, men noen særlig lading kan man tydeligvis ikke forvente. Vestkanten er vel som jeg forstår eid av Thon, samme som blant annet Sartor der de har masse Typ 2.

Alt for dårlig! eller er bedring på vei, noen som vet?

18
Hordaland elbilforening / lading med RFID på Danmarkplass?
« på: Torsdag 12. November 2015, klokken 12:13 »
prøvde å lade på Danmarkplass forleden dag. Har RFID-brikke fra elbilforeningen. Stolpen ga beskjed att jeg ikke hadde tillatelse å lade. Ble nødt å bruke appen. Må man registrere brikken hos BKK eller hvordan fungerer det?

19
e-Golf / Chademoadapter til eGolf
« på: Torsdag 05. November 2015, klokken 07:13 »
noen som vet om det går å bruke Tesla sin Chademoadapter til eGolfen?

20
Model S / Bompeng i Gøteborg
« på: Fredag 02. Oktober 2015, klokken 09:21 »
Var på ferie i Gøteborg i sommer og har nå fått en regning på bompenger i Gøteborg. Er det fler som har fått det? Dette er fra august og det blir ikke krevd bompeng for juli (som ses som feriemåned). Jeg vet Sverige ikke har fritak for elbiler, men trodde ikke bompeng gjaldt utenlandske biler?
Må man betale? eller er det bare sånn "send ut regning, så ser vi hvem som betaler"-juks?

21
Ladeplasser og ladekabler / lading på Geilo rett ved T-krysset/rundkjøringen
« på: Mandag 28. ſeptember 2015, klokken 10:25 »
lurer på om noen kan svare meg på hva ladestolper de er på parkeringen rett ved det store T-krysset/rundkjøringen på Geilo? Kjørte forbi i sommer og så noe som så ut som ladestolper? Skal tilbake i vinter og hotellet har ikke lademulighet (Ustedalen) og prøver å finne ut måte å lade bilen på (har ikke Chademo). Er disse reservert til noe spesielt eller er de åpne for alle?

22
Model S / Heving av hattehylle?
« på: Fredag 25. ſeptember 2015, klokken 22:11 »
Lurer på om noen vet hvem som tilbyr pakker med løft av hattehylle? Jeg tror jeg fant en som solgte på Finn for noen uker siden, men kan ikke finne annonsen igjen. Det var en lur pakke med noen type tynn wire og kroker som hadde til oppgave å løfte den ene del av hattehyllen slik at det man alltid hadde den i vinkel og enklere kunne ta in og ut ting fra bagasjen.

23
Model S / Tesla inbyttebil
« på: Torsdag 10. ſeptember 2015, klokken 13:30 »
Fikk nettopp en mail fra Tesla der de skriver en del om resultatet i Consumer Reports. Når jeg scrollet videre i mailen så jeg en link til "Takser Innbyttebilen". Er dette noe nytt de har begynnt med? tar de nå innbytte? eller blir man bare sendt videre til et firma som kjøper in den som om man ikke kjøper ny bil? Når jeg kjøpte min fikk jeg kontakt til et lokalt firma som kunde kjøpe innbyttebilen min, men de har ikke noen økonomisk vinning i forhold til nybilen jeg bestilte fra Tesla, det vil si ikke noe vits mer enn at jeg sparer surfingen på nettet for å finne telefonnummeret selv.

24
Model S / Oppgradering fra 85 til 90 (ikke D-bil)
« på: Torsdag 03. ſeptember 2015, klokken 13:12 »
noen som har vurdert å oppgradere sin vanlige 85 til en 90? blir interessant å se om det påvirket akselerasjon slik det blir snakket om i 85D-->90D tråden.
vanlig 85 som har gått mange kilometer en nok mer interessant å oppgradere enn en ganske ny 85D om man ser på mulig maximering av rekkevidde.

25
Model S / Automatisk fjernlys - tydelig forbedring!
« på: Mandag 31. August 2015, klokken 21:16 »
er det bare jeg eller kanskje flere som synes automatisk fjernlys er blitt vesentlig bedre siden i vinter? jeg tenker at det er blitt gjort noen endringer som kom med en eller annen softwareoppdatering i løpet av vår/sommer. Har ikke brukt fjernlyset på noen måneder så vanskelig å si når dette skjedde, men nå synes jeg det reagerer mer presist og ikke så "nervøs" på gatelys/skilt etc. Fungerer og i lavere hastigheter nå synes jeg.

Topp med en bil som bare blir bedre og bedre etterhvert:-)

26
Model S / Demontere rattknapp?
« på: Tirsdag 23. Juni 2015, klokken 20:26 »
Er det noen som vet hvordan rattknappene er festet? Jeg har en ide om å legge noe tynn skumgummi eller annet lignende material bak rattknappene for å få bedre "følelse" i de. Jeg synes de er ganske løse og hadde gjerne hatt de mer fast. Vil ikke begynne å knekke av noe som er vanskelig å sette tilbake og tenkte det var noen som hadde kjennskap til innmaten?

27
Model S / Tesla selger på Finn.no
« på: Lørdag 20. Juni 2015, klokken 20:47 »
Ser det ligger ute annons på demo-Model S på Finn.no der Tesla Motors er selgeren. Virker som det er noe nytt at de selger på Finn? Eller er det bare de biler som er ekstra vanskelige å selge?

28
e-Golf / Bil vil ikke kjøre med kabel "koblet in"
« på: Torsdag 18. Juni 2015, klokken 12:00 »
eGolfen vår har fått et merkelig problem og jeg lurer på om noen annen har dette?

Når ladekabelen er koblet ut og vi prøver å starte bilen for å kjøre av gårde, kommer det opp melding om at ladekabelen IKKE er koblet ur. Da må vi ut av bilen, koble in kabelen igjen, for å rett etter koble den ut. Da er det greit å kjøre, da mener bilen at kabelen ikke er koblet in. Dette er skjedd mange ganger seneste ukene.

29
Model S / Idiotspørsmål
« på: Torsdag 28. Mai 2015, klokken 12:35 »
Nå får jeg sikkert idiotstempel på meg, men hvordan låser en opp bilen fra distans med nøkkelen? Kone står ved bilen og vil jeg skal åpne bilen (jeg står ved husdøren en bit vekke). Jeg kan ikke finne ut hvordan dette gjøres og jeg tror jeg blir gal;-) gidder ikke ta opp telefonen for å fikle med appen, da er hun allerede fremme hos meg for å hente nøkkelen selv.

30
Model S / Hva kontrastfarge?
« på: Lørdag 23. Mai 2015, klokken 09:32 »
Lurer på å sette lit eget preg på bilen min, men er usikker på hva kontrastfarge passer til den gamle mørkeblå? Ser man f.eks. på hvit så er svart en flott kontrastfarge på f.eks. Spoiler, tak (om man ikke ha pano) etc. På blå blir det vanskeligere synes jeg. Hva passer til den?
Noen som har gjort noe med en blå bil og har noen ideer? Ikke misforstå meg, skal ikke lage noen Fast &Furious bil;-)

Sider: 1 [2] 3 4