Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - pelle_kanin

#1
Ok, nå er det fikset👍

Kort historie lang, forsøkte alt av språk(bil, mobil, konto, etc), lastet ned appen på nytt x 10, slettet cache/data etc, restartet bil x flere, slettet alt av fakturainfo, kort, adresse, skiftet passord og la deretter alt inn på nytt... Forsøkte det aller meste veldig mange ganger...

Lang historie kort, ingenting fungerte.

Har hatt en 10 dagers lang epost- og telefonkorrespondanse med Tesla support med skjermdump, prøving og feiling, hvor Tesla til slutt måtte gjennomføre en "Owner transfer" frem og tilbake igjen til meg.

Nå fungerer alt som det skal😁

Greit å oppsummere om noen andre skulle få samme problem. Har samtidig som dette nesten googlet meg ihjel, så greit dersom noen andre får samme problemet å publisere løsningen😅👍
#2
Sitat fra: Kim- på torsdag 25. mai 2023, klokken 23:00Har du prøvd å bytte til norsk språk på tlf?

Jepp, ingen forskjell. Har vært på mitt lokale teslasenter og de klarte heller ikke å hjelpe meg...
#3
Hei! Jeg har en Tesla Y 2022. Engelsk språk på mobil og jeg tror derfor også appen automatisk er på engelsk. Har også valgt engelsk språk i bilen av gammel vane.

Her kommer problemet, når jeg har lagt til Premium Connectivity og skal gå til handlevogn får jeg kun opp US som Billing address og får ingen mulighet til å endre til Norge. Dette på tross av at jeg har lagt til et norsk bankkort, har registrert norsk adresse og telefonnummer. Er det noen som har hatt samme problem og evt vet hvordan man skal fikse det? Har søkt igjennom appen og nettsidene til tesla uten å finne noen mulighet til å endre dette. Sykt frustrerende...
#4
Model Y / Sv: Forskjeller på Model Y fra Berlin?
mandag 06. mars 2023, klokken 23:14
Sitat fra: k1 på mandag 06. mars 2023, klokken 22:59
Skjønner.
Tror ikke det er de store endringene på MYP fra Berlin fra den startet å bli produsert der til nå. Eneste er fjerning av USS.
Den har vel hatt samme nyttelast hele veien, samme dempere, tolags glass i alle dører. Det har vært snakk om sitteputen baki var annerledes enn nyeste LR fra Kina, men vet ikke om det er kommet på Berlinbilene ennå.

Som nevnt over, det er HW4 m/radar og nye kameraer som er mest nærliggende på vei, men ennå ikke kommet.

Ok! =) Tusen takk for svar!
#5
Model Y / Sv: Forskjeller på Model Y fra Berlin?
mandag 06. mars 2023, klokken 22:28
Sitat fra: k1 på mandag 06. mars 2023, klokken 22:06
Andre endringer enn hva? Enn LR fra Kina?
USS har ingen MY som produseres for øyeblikket, være seg Kina, US eller Berlin.

Med Tesla er det fortløpende nye ting som byttes ut underveis, så skal du hele tiden vente på det siste venter du nærmest evig. På et tidspunkt må man liksom bare hoppe i det.
Det som ventes nå, usikkert når, men innen året er omme, er utrulling av HW4, radar i front, samt mer høyoppløselige kameraer. Hva du får ut av det er ennå uklart, men er først og fremst for EAP og FSD funksjonalitet, men kan påvirke USS erstatningen - Tesla Vision only.

Ellers venter man vel en mer komplett casting av bilen, nytt 4680 batteri, osv. med tiden, men ikke klart når. Og "Juniper"/ny refresh av Y i 2024? en gang.

Ok, tusen takk for svar! :)

Ser kun på TMY Performance :)

Tenkte først og fremst på store endringer fra de bilene som er produsert i Berlin. Har forstått det slik at alle har den nye oppgraderte støtdemperene f.eks... Ser på brukte TMY fra mid/sen 2022 med USS, så det jeg lurer på om det er andre ting man bør være obs på ift når de er produsert ila året 2022?
#6
Model Y / Forskjeller på Model Y fra Berlin?
mandag 06. mars 2023, klokken 21:46
Hei! Ny på forumet og er i anskaffelse av en Model Y Performance fra Berlin.

Jeg har lest en god del på både dette forumet og andre forum angående parkeringssensorer, så dette er ikke en ny tråd om det  :P

Spørsmålet er om det er andre produksjonsendringer på Model Y fra fabrikken i Berlin? Terminologien varierer ekstremt både på de forskjellige forum, tester og i annonsetekster, både når det gjelder seter, lyd, støtdempere, doble glass, nyttelast osv...blir jo helt svimmel ;)

Så har et veldig kort spørsmål, er det andre endringer på Model Y Performance produsert i Berlin, enn parkeringssensorer?

Oppfølgingsspørsmålet er jo, hvis ja, hva er endret? :P
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA