Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Knut Braa

Sider: [1]
1
Mii electric / Sv: Skru av antenne før maskinvask?
« på: Onsdag 14. April 2021, klokken 09:22 »
Antennepisken er for FM-radio, finnen forran er for DAB-radio. Så utgangspunktet trengs ikke pisken i store deler av Norge.

2
Mii electric / Sv: TILBAKEKALLING av Mii (VAG - batteripakke)
« på: Mandag 18. Januar 2021, klokken 14:41 »
Fikk svar fra Seat nettopp:
Sitat
 

Da har jeg fått beskjed om at det ikke er nødvendig med tilbakekalling, dette er en oppdatering som tas ved første verkstedbesøk.

 

Hvis du ønsker å få oppdateringen utført før f. eks første service, så kan du kontakte nærmeste SEAT serivcepunkt.

3
Mii electric / Sv: TILBAKEKALLING av Mii (VAG - batteripakke)
« på: Mandag 18. Januar 2021, klokken 08:23 »
Min Mii står på lista over tilbakekallinger. Sendte Seat Norge og Møller en mail i helga, siden jeg ikke har hørt noe fra dem om noen tilbakekalling. Regner med at det kommer svar etter hvert (kunne ta 10 dager ifølge det automatiske svaret fra Møller)

4
e-up! / Sv: Koble til weconnect
« på: Tirsdag 22. Desember 2020, klokken 08:40 »
Er den aktivert fra Møller? Det måtte vi gjøre på vår Seat Mii før vi fikk til å koble til. Hvis det er gjort, og det fortsatt ikke virker, så anbefaler jeg å ta kontakt med Møller for videre hjelp.

5
Mii electric / Sv: Seat Frii, andre runde
« på: Torsdag 13. August 2020, klokken 08:24 »

Jo det var 6 måneder binding i kontrakten, måtte betale bruddgebyr pm den ble brutt i den perioden

I min Frii-kontrakt har jeg 1 måned pluss inneværende, og det var det som gjorde at jeg bestilte. De reklamerte heftig med 1 måneds binding begge rundene. Sikker på at det er Frii-abonement du har?

6
Mii electric / Sv: Seat Frii, andre runde
« på: Fredag 19. Juni 2020, klokken 07:54 »
Har nå fått beskjed om at min bil leveres til meg i månedsskiftet juni/juli.

Grunnet rot i kundedatabasen til Møller, har jeg og han andre med samme navn (vi er to stykker i Norge), fått felles kundekort. Det ble oppdaget da Møller ringte meg og gratulerte med ny Passat, noe jeg aldri har vurdert som aktuell bil engang. De brukte da ei ukes tid på å få alt på stell. Så nå er det bare å se fram til å starte elbil-livet, og omsider få testet ladeboksen som har stått montert på veggen siden april...

7
Mii electric / Sv: Seat Frii, andre runde
« på: Fredag 17. April 2020, klokken 19:07 »
Takk, den har jeg ikke fått.

8
Mii electric / Sv: Seat Frii, andre runde
« på: Fredag 17. April 2020, klokken 15:14 »
Hmm. Siste mail jeg har mottatt kom på slutten av januar, med info om forventet levering i Trondheim 2. kvartal. Etter det har det vært ingen info.

9
Mii electric / Seat Frii, andre runde
« på: Fredag 17. April 2020, klokken 10:17 »
Noen som har hørt noe om utlevering av biler for oss som bestilte bil i andre runde? Var vel sagt utlevering i 2. kvartal, men ikke noe mer spesifikt. Har kontaktet Seat pr mail for noen dager siden, men ikke fått noen annen tilbakemelding enn at de har reduserte åpningstider i disse tider.

Sider: [1]